Croația - Anglia, semifinale. Veste teribilă pentru croați

Pentru confruntarea cu Anglia din semifinalele Mondialului, Croaţia nu se va putea baza pe Sime Vrsaljko, fundaşul dreapta titular.

Accidentat în minutul 97 al sfertului cu ţara gazdă, apărătorul de la Atletico Madrid era într-o luptă contra-cronometru pentru a se recupera în perspectiva penultimului act.

Dar Marca a aflat că staff-ul medical croat i-a transmis lui Zlatko Dalic că şansele ca Vrsaljko, care jucase titular în toate meciurile până acum, să fie apt sunt minime, informează Digi Sport. În aceste condiţii, Vida ar putea trece fundaş dreapta, urmând ca veteranul Corluka să joace în centru, alături de Lovren. Există şi varianta ca Vedran Corluka să evolueze în flanc, însă selecţionerul Croaţiei se teme că acesta e mult prea lent.

De asemenea, un mic semn de întrebare există şi asupra lui Danijel Subasic, care a acuzat la rândul lui probleme în disputa contra Rusiei. Totuşi, e de aşteptat ca portarul titular al Croaţilor să se recupereze în timp util pentru confruntarea de miercuri

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel