EXCLUSIV  Cristina Ich, gest oribil! Ce nu spune NIMENI despre vedetele care ne zic să stăm în casă în pandemia COVID - 19

Cristina Ich, tipa aia superbă de la care nu îți poți lua ochii, a făcut un gest ușor frapant. Este bine totuși să te uiți la ea cu sonorul închis deoarece problemele apar când deschide gura.

Sâmbătă, și-a pus la story un video în care s-a filmat urlând către oamenii care se plimbau pe afară. Țipa la ei că de ce ies pe stradă în timp ce ea stă închisă în casă. Întâi de toate, nu trebuie să gândești că stai în casă pentru X sau Y, ci pentru tine. În al doilea rând, nu este interzis să ieși pe stradă. Evident că nu este recomandat să mergi în locuri aglomerate, să stai la cozi la supermarket, dar încă ai voie să te plimbi pe stradă, câteva minute, respectând măsurile contra COVID - 19.

În al treilea rând, cred că este ușor să urli, din casa ta imensă, către oamenii care se plimbă. Nu, Cristina Ich? Când ai o casă superbă, când dressingul tău este cât bucătăria unei garsoniere, nu ai idee cum este să stai, cu adevărat, închis în 28 metri pătrați. Din palatul tău de fildeș, nu știi cum este să stai într-o cameră de 25 metri pătrați, fără balcon, cu încă 2-3 persoane. Măcar un lucru poți să faci din palatul tău: să ai decența să nu urli la oamenii care au ieșit câteva minute din casă.

Și oricum, în weekend, Instagram-ul a fost plin de tot felul de vedete de carton care ne rugau să STĂM ACASĂ! Desigur... ne-o spuneau din casele lor imense, de pe terasele lor mari, din curțile lor superbe unde orice sărac ar sta acolo închis, de plăcere, și-un an. Dar ce să vezi, este greu, când nu stai în palate, să reziști așa ușor în casă.

Dragi vedete, când vă filmați, ca să fiți credibile și să vă ia cineva în seamă, filmați-vă din locuri de unde casa voastră ar putea semăna cu locuințele celor care aruncă cu like-uri în voi!

Sau aveți decența să nu-i faceți pe oamenii care ies din casă să se simtă ciumați. Cât ați rezista voi într-o garsonieră de 25 metri pătrați? Aaaa, stai că voi acolo nici măcar nu ați avea unde să dormiți. Vouă acolo v-ar încăpea doar un sfert din haine.

*ACEST ARTICOL ESTE O OPINIE

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel