Cristina Cioran, PRIMA fotografie cu EMA, fiica pe care a născut-o prematur: Încă puțin și GATA

Cristina Cioran a făcut anunțul despre fiica ei. 

Cristina Cioran este în al nouălea cer. Vedeta a făcut anunțul despre Ema, micuța pe care a născut-o prematur. 

Aceasta a publicat o fotografie cu mânuța celei mici și a scris un mesaj emoționant: "Forța fie cu tine! Săptămâna viitoare vine Ema acasă! Mai are foarte puțin și gata!".

(Vezi imaginea în Galeria FOTO)

Cristina Cioran a născut prematur. Mesaj disperat după naștere, de pe patul de spital

Cristina Cioran a născut prematur pe 19 iulie și a transmis un mesaj disperat pe rețelele de socializare.

Vedeta trebuia să nască în luna septembrie, însă micuța Ema, așa cum a numit-o, a ales să vină mai devreme pe lume.

Ceea ce trebuia să fie un moment de bucurie maximă pentru Cristina Cioran și iubitul ei, s-a transformat într-un moment de panică. Vedeta este foarte speriată și se roagă pentru ca fiica ei să fie bine. 

"Hai că mi-am mai revenit. Vreau să vă spun că eram mai devreme într-o stare deplorabilă, speriată și îngrozită. Bebelușa e bine, respiră singurică, ceea ce e super. Abia aștept să o văd. 

Nu mă așteptam la tot ce mi se întâmplă și adevărul e că ultimul an din viața mea e foarte neașteptat", a spus Cristina Cioran pe rețelele de socializare, în urmă cu puțin timp. 

"Rugați-vă pentru fetița mea!"

Imediat după naștere, Cristina Cioran a postat un mesaj pe contul de Instagram în care, cu ochii în lacrimi, în care îi ruga pe toți cei care o urmăresc să se roage pentru fiica ei.

"Sunt puternică, și fetița mea este puternică. A venit mai devreme, însă. Rugați-vă pentru mine și pentru ea. Mai mult pentru ea!", este mesajul transmis de Cristina Cioran.

Cristina Cioran, însărcinată la 43 de ani: Ne-am dorit foarte mult

Cristina Cioran este în culmea fericirii de când a aflat că este însărcinată. Totuși, actrița în vârstă de 43 de ani, se confruntă și cu probleme cauzate de sarcină. Ea le-a povestit fanilor săi de pe Instagram că în ultima perioadă este foarte emotivă și că are niște stări ciudate, scrie perfecte.ro.

“Sunt foarte bine, bebelușul se dezvoltă normal, sunt doar... am niște stări din astea dubioase, hormonii cred că sunt de vină. Îmi vine să plâng din orice, orice văd, un animal pe stradă, un bătrân sau orice.”, a spus actrița pe InstaStory.

Actrița se află la prima ei sarcină și nu a dezvăluit încă sexul bebelușului său. Ea a povestit recent că își dorea de foarte mult timp să aibă un copil. Ea ar urma să nască în luna septembrie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel