Crin Antonescu vrea moţiunea de cenzură până în euroalegeri

Crin Antonescu a declarat vineri că o moţiune de cenzură  va fi depusă înainte de alegerile europarlamentare, arătând că acest subiect se va discuta la şedinţele conducerii partidului de la Braşov.

"Nu o lăsăm după euroalegeri. Ştiţi că există o decizie a Biroului Permanent care a mandatat grupurile parlamentare să pregătească moţiunea de cenzură. Astăzi la Braşov avem iarăşi o şedinţă a Biroului Permanent, cât şi a Delegaţiei Permanente. Nu am decis data la care această moţiune de cenzură va fi lansată şi între timp s-au adunat mai multe subiecte privitor la politica fiscală a Guvernului", a afirmat Antonescu, într-o conferinţă de presă.

El a salutat adoptarea de către Guvern a ordonanţei cu privire la neimpozitarea profitului reinvestit, însă a subliniat că mai există şi alte subiecte care vor face obiectul moţiunii de cenzură, precum reducerea CAS.

Antonescu a spus că nu crede că nu va fi cvorum la dezbaterea moţiunii de cenzură din cauza vacanţei pe timpul campaniei pentru euroalegeri.

"Vacanţele pe care le decid dl Zgonea şi dl Ilie Sârbu, că dl Tăriceanu face ce zice dl Sârbu, nu ne pot priva de mijloacele parlamentare cum ar fi moţiunea de cenzură. Eu cred că nu o să fim în situaţia în care să depunem o moţiune de cenzură şi dânşii să nu vină, să spună că sunt în campania electorală, nu cred", a mai arătat liderul PNL. 

Citește și: Antonescu susține că Ponta va avea soarta lui MRU

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel