Cozmin Gușă: Vasile Dâncu și Sorin Grindeanu, așteptați cât mai curând în PSD

Cozmin Gușă
Cozmin Gușă

Cozmin Gușă spune că Sorin Grindeanu ar fi cel mai potrivit să conducă PSD, iar Vasile Dâncu ar putea ocupa funcția de președinte al Consiliului Național.

„În acest moment, cel mai potrivit pentru funcția de președinte cred că este Sorin Grindeanu, un om încă tânăr, dar vechi în partid. Eu când am venit la PSD, în 2000, el era demult în conducerea PSD Timiș. Nu doar faptul că s-a opus public și concret unor aberații declanșate de Dragnea, dar este un om cu școală solidă și un bun camarad, ceea ce e mult în politica de azi.", a spus Cozmin Gușă într-un interviu pentru evz.ro.

„Vasile Dâncu trebuie să revină prima dată în partid, oricum Radu Moldovan și organizația Bistrița îl așteaptă cu brațele deschise. Eu sper să-l convingem să se implice din nou, ar fi cel mai potrivit pentru funcția de președinte al Consiliului Național, loc de unde am putea rescrie ideologia partidului, dar am și putea reactiva departamentele ce vor oferi soluții zilnice de guvernare mai bună a României", a mai precizat Cozmin Gușă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel