Cornel Palade, out de la ”Sunt celebru, scoate-mă de aici!”. Val de mesaje după ce s-a autosabotat pentru a-l salva pe Giani Kiriță

Foto / Facebook / Sunt celebru, scoate-mă de aici
Foto / Facebook / Sunt celebru, scoate-mă de aici

Actorul Cornel Palade a preferat să-l salveze de la eliminare pe Giani Kiriță și a părăsit astfel competiția „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”.

La proba eliminatorie au participat Cristi Mitrea, Cornel Palade și Giani Kiriță. Proba a fost câștigată de luptătorul MMA. Cornel Palade mai avea un singur pas pentru a termina pe locul al doilea, însă actorul s-a oprit, pur și simplu, și l-a așteptat pe Giani Kiriță să încheie proba înaintea sa.

„Eu plâng foarte rar, dar acum am plâns ca la un tată, mi-am adus amite că eu nu am tată. Știu că și-a dorit să ajungă acasă și de asta a făcut-o. Altfel plecam eu. Am câștigat un prieten, abia aștept să ne revedem acasă“, a spus Giani Kiriță, fără să-și poată stăpâni lacrimile.

„Am putut să împărtășim niște seri pe care o să le țin minte toată viața”, a spus Cristi Mitrea, cu ochii în lacrimi. 

Concurenții au rămas profund șocați de modul în care a ieșit din emisiune Cornel Palade. Și-au exprimat respectul față de actor și au recunoscut că show-ul nu este doar despre testarea limitelor, ci și despre legăturile dintre oameni.

Rux a spus că Palade a vrut ca Giani Kiriță să rămână în competiție, pentru că, dacă era Cristi Mitrea în locul lui, nu ar mai fi procedat la fel: „Cornel nu a vrut să plece Giani, a vrut să plece Cristi!”

 

Mesaje pe Facebook

Internauții au publicat mai multe mesaje după eliminarea lui Cornel Palada. Iată câteva dintre ele:

Tot respectul meu!

O lecție de viață pe care cu siguranță mulți nu o înțeleg...

Nu trebuia să-și părăsească echipa așa. Trebuia să câștige și pe urmă să plece de bună voie.

Cornel Palade, te iubim!

Lecție de viață pentru o țară aflată într-o penurie de adevărați învățători, dar cu un exces fantastic de tot felul de „influenceri”. Bravo, Nea Cornel, atât!...

A fost un laș, trebuia să câștige pentru echipa lui și după aia renunța.

Nu a mai putut rezista. Are o vârstă deja.

Un adevărat învingător. Tot respectul.

 

 

Show-ul „Sunt celebru, scoate-mă de aici!“, difuzat în serile de duminică, luni și marți, se va muta în zilele de marți și joi, de la ora 21.30.

 

Tot efortul pe care-l depun concurenții pentru a ajunge cât mai departe în competiție și cât mai aproape de titlul de Regele sau Regina Junglei este de admirat pentru Cabral. ”Când oamenii văd prin ce trec concurenții de la Sunt celebru, scoate-mă de aici! apare rapid prima întrebare: cum i-ați convins să participe?! Pentru că de la primul cadru și până la ultimul… pare că e prea mult. Vezi că e prea mult din reacția concurenților la stres, din chinul evident prin care trec la fiecare probă, prin schimbările fizice majore prin care trec într-o perioadă chiar scurtă… dar, totuși, sunt puțini cei care cedează. Dacă te uiți la concurenți, și nu contează că-s tineri sau bătrâni, că-s mai cunoscuți sau mai puțin cunoscuți… îți dai seama că ei se luptă în primul rând cu propriile limite, propriile frici și scârbe, au ales să intre în experimentul ăsta pentru a demonstra ceva. Și pare, cel puțin până acum, că unii dintre ei reușesc să arate că sunt mult mai puternici decât părea inițial. Emisiunea îți poate plăcea mai mult sau mai puțin. Dar efortul lor este unul de admirat...”, a spus acesta.

Adela Popescu crede că motivația de a se elibera de toate fobiile și anxietățile este cea care-i invită pe concurenți într-o asemenea provocare. ”În acest show concurenții sunt supuși la o serie de probe foarte complicate. Chiar dacă la prima mână îți vine să spui ”Doamne, de ce fac oamenii ăștia așa ceva? Ce câștigă ei?”, îți dai seama că motivația internă, cea prin care tu îți dorești să fii un om mai bun, un om eliberat de toate fobiile și anxietățile pe care le ai, acest premiu este cel mai mare dintre toate. Cele 12 celebrități au înțeles asta. Sunt în plină admirație în ceea ce îi privește, nu știu dacă aș fi în stare să fac ce fac ei”, a declarat Adela Popescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel