PSD NU merge la Cotroceni, dacă Iohannis nu face asta. Ciolacu: Am luat decizia, EXCLUS

Marcel Ciolacu, preşedintele PSD, a reacţionat după ce preşedintele Klaus Iohannis i-ar fi chemat pe liderii PNL, USR-PLUS şi UDMR la Cotroceni joi dimineaţă. 

Acesta i-a numit pe liderii partidelor respective "gaşca perdanţilor" şi a atenţionat că se încalcă grav Constituţia României. 

"Aici nu vorbim despre PSD sau alte partide, aici vorbim de o gaşcă a perdanţilor, girată de Iohannis, care este paralel cu Constituţia. Au început nişte negocieri înaintea negocierilor, ceea ce este total neconstituţional. Dacă până acum dl Orban mergea în calitatea sa de prim-ministru la Cotroceni, şi era poate normal, din acest moment se încalcă Constituţia grav. Noi vom face tot ce se poate, legal şi constituţional, pentru a apăra votul românilor. Este inadmisibil. Azi, în BPN, vom discuta toate procedurile legale pe care le vom face în perioada următoare.

Avem o decizie deja luată de către mine. Este EXCLUS să mergem la Cotroceni, dacă PSD nu este invitat conform spiritului Constituţiei, primul pentru a face propunere de prim-ministru. Aţi mai auzit vreodată ca liderul unui partid să fie invitat cu nişte colegi la preşedintele României în exerciţiu, unde se scriu pe bileţele propuneri de prim-ministru? Există în litera şi spiritul Constituţiei, o asemenea batjocură la adresa poporului?

Este exclus să mergem la Cotroceni dacă nu suntem chemaţi primii, repete", a declarat Marcel Ciolacu la Antena 3. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel