Conrad Murray, medicul lui Michael Jackson, afirmație explozivă

Controversatul Conrad Murray, ultimul medic al cântăreţului Michael Jackson, a făcut o serie de afirmaţii explozive despre relaţia tensionată pe care megastarul pop o avea cu tatăl lui, Joe Jackson, decedat recent.

Conrad Murray, care a fost condamnat pentru omucidere involuntară şi a petrecut doi ani în închisoare pentru că i-a administrat o supradoză de propofol regretatului 'rege al muzicii pop' în iunie 2009, a spus că Joe Jackson, decedat la vârsta de 89 de ani pe 27 iunie 2018, a fost 'unul dintre cei mai răi taţi din istorie', potrivit unui articol apărut miercuri în presa americană, informează site-ul revistei People.

Înregistrarea în care medicul Conrad Murray face această afirmaţie a fost obţinută de The Blast, un site care publică informaţii despre celebrităţi. 'Cruzimea relatată de Michael, pe care el a suportat-o din partea tatălui lui... Faptul că el a fost castrat chimic pentru a-şi păstra vocea cu tonalitate înaltă este dincolo de cuvinte', a declarat medicul american, în vârstă de 65 de ani.

Afirmație similară

Contactaţi de revista People, Conrad Murray şi agenţii de presă ai familiei Jackson nu au dat curs solicitării de a face comentarii pe marginea dezvăluirilor făcute de medicul american. Nu este pentru prima dată când Conrad Murray a declarat că Michael Jackson a fost 'castrat chimic'.

Fostul medic cardiolog a făcut o afirmaţie similară în cartea lui 'This Is It! The Secret Lives of Dr. Conrad Murray and Michael Jackson', publicată în 2016, în care l-a acuzat pe Joe Jackson că l-a obligat pe megastar să facă injecţii cu hormoni la vârsta de 12 ani pentru a-şi trata acneea şi pentru a preveni schimbarea tonului vocii sale. 'Sper că Joe Jackson îşi va găsi izbăvirea în iad', spune medicul Murray în acel videoclip publicat de site-ul The Blast, la doar câteva zile după ce patriarhul familiei Jackson a murit din cauza unui cancer pancreatic, pe 27 iunie.

Vezi și: Michael Jackson și-a prezis moartea: ”Încearcă să mă omoare”


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel