Michael Jackson și-a prezis moartea: ”Încearcă să mă omoare”

Michael Jackson
Michael Jackson

Unul dintre prietenii apropiați ai lui Michael Jackson a dezvăluit că artistul a trimis scrisori în care a prezis că va fi ucis. Totul s-a petrecut cu doar câteva săptămâni înainte ca Michael Jackson să înceteze din viață.

Michael Jacobshagen, un om de afaceri în vârstă de 34 de ani, prieten cu Jackson de două decenii, susține că vedeta pop a scris 13 scrisori care includeau fraze precum "Încearcă să mă omoare" și "Mă tem pentru viața mea", scrie The Independent, potrivit TVR.

Deși scrisorile nu clarifică cine erau acei "ei", în ele este menționată compania AEG care, la vremea respectivă, se ocupa de organizarea concertelor pe care Jackson urma să le susțină pe O2 Arena din Londra. Într-una dintre acestea artistul ar fi scris: "AEG. Pun o presiune atât de mare pe mine, încât mă tem pentru viața mea", scrie sursa citată.

Cauza morții lui Jackson a fost o supradoză de sedativ (propofol), iar medicul său, Conrad Murray, a fost condamnat doi ani de închisoare după ce a fost găsit vinovat de ucidere involuntară.

Pe de altă parte, fiica cântărețului, Paris, a afirmat recent că Jackson a fost ucis, iar Jacobshagen a declarat că va arăta scrisorile pentru a susține afirmația tinerei.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel