Confederația Braziliană de Fotbal a fost dată în judecată pentru maltratarea unei pisici. Se cer daune uriașe

Sursa Foto YouTube WeShow Football
Sursa Foto YouTube WeShow Football

Un grup de organizații neguvernamentale și Forumul Național Brazilian pentru protecția și apărarea animalelor au dat în judecată Confederația Braziliană de Fotbal (CBF) pentru maltratarea unei pisici.

Confederația braziliană de fotbal a fost dată în judecată de un grup de organizații care cer daune în valoare de 200 000 de dolari. În plus, se cere ca persoana implicată în faptă să se retragă și să își ceară scuze pentru cele întâmplate. De asemenea, reclamanții au cerut scuze publice și un program de instruire a lucrătorilor confederației în protecția mediului și îngrijirea animalelor, relatează TASS.

Scandalul a luat naștere după ce ofițerul de presă al naționalei brailiene, Vinicius Rodriguez, a aplicat un ”tratament brutal asupra unei pisici” în timpul unei conferințe de presă la Cupa Mondială din Qatar.

Rodriguez a aruncat o pisică care se urcase pe masă în timpul conferinței de presă organizată pentru echipa națională a braziliei. Din imagini se poate observa cum Rodrigues, surprins de apariția pisicii, o prinde cu ambele mâini și o aruncă de pe masă.

Potrivit publicației CNN , pisica din nefericitul episod a fost adoptată de un iubitor de animale din Anglia și a primit numele Dave.

O

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel