Comitetul Olimpic îl atacă pe nepotul lui Ciutacu. Cum a ajuns la Soci

Sovaiala - Teodorescu
Sovaiala - Teodorescu

Comitetul Olimpic și Sportiv Român îi atacă pe Radu Nicolae Sovaiala – pilot, și Alexandru Teodorescu – copilot, după ce aceștia au ieșit din Olimpiada de la Soci pentru că s-au răsturnat cu sania la antrenament.

Potrivit COSR, cei doi sportivi au avut sanie de rezervă, însă organizatorii au decis să nu-i mai primească în concurs din motive de siguranță.

”Oficialii au invocat noile măsuri de siguranță impuse după Jocurile Olimpice de la Vancouver, din 2010, când, de asemenea, înainte de finalul primei curse de acomodare cu pista, georgianul Nodar Kumaritashvili, în vârsta de 21 de ani, a zburat în afara spațiului de competiție, accidentul soldându-se cu moartea sportivului”, se arată în comunicatul de presă al COSR.

Victor Ciutacu: Plătesc eu sania pentru viitoarea Olimpiadă

Jurnalistul Victor Ciutacu, unchiul lui Alexandru Teodorescu, a comentat pe blogul personal situația și consideră că din anunțul postat pe site-ul oficial, reiese că COSR nu-i consideră suficient de buni pe cei doi.

”Marea muşamlizare e-n curs. Vom afla că au avut copiii sanie de rezervă, dar greşeala de pilotaj a decis comitetul de organizare să nu le mai permită accesul în competiţie, din motive de securitate, evident. În acelaşi timp, la Soci au loc şedinţe de anchetă şi sesiuni de înfierare. Marele interes e răspunsul la întrebarea ucigătoare “de unde a aflat presa?”

Gata, Comitetul Olimpic a anunţat public că sportivii nici măcar nu-s atât de valoroşi şi că au ajuns la Olimpiadă dintr-un noroc. Eu sunt de vină, că-s unchiul nemernicului care a rupt bunătate de sanie. Chiar, trebuia s-o ţină în țiplă, nu să iasă cu ea pe pârtie. Să-i oprească, din diurnă, banii pe ea, să avem sanie şi pentru Olimpiada viitoare. O s-o plătesc eu…”, a scris Victor Ciutacu.

”Echipajul Sovaiala - Teodorescu a fost cooptat in Echipa Olimpica a Romaniei in locul tandemului Paul Ifrim – pilot si Andrei Anghel – copilot, obligat sa se retraga din cauza accidentarii pilotului„, se arată în comunicatul de presă al COSR.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel