Coita, mesaj EXPLOZIV: Îmi reproșează că am fost consilierul Vioricăi Dăncilă. Eu NU sunt de vânzare!

Foto Facebook / Alexandru Ion Coita
Foto Facebook / Alexandru Ion Coita

Alexandru Coita, președintele Partidului Republican, a transmis, sâmbătă, un mesaj tranșant. Totodată, le-a răspuns și celor care i-au spus „nu îți stătea mai bine ca analist”.

„Îmi vine să urlu din străfundul plămânilor când văd PANDEMIA de incompetență, cinism și tupeu care a infectat clasa politică!”, și-a început astfel Alex Coita mesajul publicat, sâmbătă, 11 iulie, pe Facebook.

„România este captivă între două grupări extremiste care duc țara de râpă. Pe de o parte, reflexele militaristo-staliniste ale unui guvern care a SCĂPAT SITUAȚIA DE SUB CONTROL! Ținem închiși bolnavii, ținem închiși suspecții, ținem toată lumea închisă, confiscăm bunurile și dacă se poate închidem țara, economia și suspendăm democrația! De cealaltă parte, alți pierduți, debusolați, inconștienți și mistico-fanatici care se cred KAMIKAZE și adoptă copy-paste metoda totalitară a Maicii Rusia pentru care morții sunt doar STATISTICI și aparența de forță este mai PRESUS DE OAMENI! Alții care aleg în bătaie de joc și dispreț să programeze un referendum FĂRĂ PENALI în plină pandemie, de 23 august. Fără penali de acord, dar cu MORȚI, e bine?”, a transmis Alex Coita, adăugând ulterior: „Două EXTREME scăpate de sub control care se întâlnesc în același punct! Acela în care OAMENII NU MAI CONTEAZĂ! Unii ne vor închiși, alții se simt confortabili să numere certificate de deces”.

Coita: Eu nu sunt de vânzare

„În tot acest timp, politruci second-hand, golănași de meserie, combinagii de profesie, îmi tot șoptesc în ureche: NU ÎȚI STĂTEA MAI BINE CA ANALIST? De ce îți trebuia ție partid?

VĂ EXPLIC DE CE: Pentru că m-am săturat să văd cum tupeul e la putere în România! M-am săturat să văd niște semidocți cu ștaif care ne conduc destinele! M-am săturat să văd diverși oameni fabricați în eprubetă cum mestecă prețioși cuvinte fără noimă!

Și pentru că NICIODATĂ ROMÂNIA NU A FOST ÎNTR-O SITUAȚIE MAI GRAVĂ DECÂT ASTĂZI. Și pentru că românii merită o alternativă reală. Și pentru că a venit vremea să mai câștige și competența, nu doar tupeul! Pentru că românii merită un proiect politic INDEPENDENT de orice interese, care LUPTĂ pentru România!

M-am săturat și de tineri „curați” lansați pe culoare artificiale care îmi reproșează mie că am fost pe la Antena 3, că am fost consilierul Vioricăi Dăncilă, și că nu sunt curat și imaculat ca ei. Da, fraților, e ușor să fii „curat și imaculat” când ești crescut în eprubetă și percepția e manipulată la milimetru. Mai greu să fii curat și imaculat când vii de nicăieri, dintr-o zonă de oameni săraci, care au datoria să țină CAPUL JOS, care nu au voie să spere că pot fi liberi. Mai greu să fii curat când îți ASUMI și ai CURAJ să ieși din tiparele definite de alții. Greu să fii curat când ești singurul care îți asumi ca publicul Antena 3 să aibă acces la un punct de vedere echilibrat, cerebral, riguros. Sau când nu permiți să fii o BROȘĂ pentru Viorica Dăncilă în campania domniei sale, dar ai eleganța să nu scuipi între ochi așa cum poate alții ar fi făcut-o”, a spus Alex Coita.

„EU NU SUNT DE VÂNZARE: singurul motiv pentru care sunt în luptă azi este pentru că ÎMI PASĂ DE ROMÂNIA! Altfel eram demult plecat prin țări străine sau în medii în care viața e bună și frumoasă. Este o ultimă șansă pe care suntem OBLIGAȚI SĂ O DĂM ACESTEI ȚĂRI! Înainte să stingem lumina. Cine înțelege și este cu noi, este binevenit. Cine preferă să chibițeze, să aplice duble standarde și să caute pete în soare, eu le urez succes în supraviețuirea în IARNA ATOMICĂ pe care o vom traversa după ce actuala clasă politică își va fi dus „munca” la bun sfârșit.

Doar că, atenție mare, într-o iarnă atomică supraviețuiesc doar GÂNDACII!

Partidul Republican din România este partidul ultimei șanse. Cine vrea să vină alături de noi, acum este momentul. Cine nu, să se dea la o parte. VIN LUPII!”, a conchis Alex Coita. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel