Coita, după scandalul momentului din politică: Îmi asum! Mi se pare abject

Alex Coita
Alex Coita

Alex Coita a comentat, vineri, ultimele informații lansate în spațiul public referitoare la un interes care ar sta la baza schimbării generalului Ciucă din poziția de șef al Statului Major al Armatei.

Alex Coita a declarat, vineri, la emisiunea 100 de Minute, moderată de Alessandra Stoicescu, de la Antena 3, că insinuarea făcută de anumite persoane politice conform căreia schimbarea generalului Ciucă ar avea legătură cu anumite afaceri cu armament, face mult rău României.

Citește și: Titus Corlățean, mesaj de forță în PSD: Nu mi-e teamă. E prima oară când vorbesc public

"O să spun ceva ce va fi controversat"

"Nu cred că este vorba despre o desconsiderarea a activității domnului general Ciucă, un erou al României, singurul general care a condus o operațiune majoră în teatrul de operațiuni, printre alte realizări ale domniei sale. Poate o să spun ceva ce va fi controversat sau va deranja pe unii, dar mi-o asum. Sunt profund dezamăgit de faptul că Armata Română a fost târâtă în această luptă politică. Citesc ce scriu multe instituții de presă și citesc ce scriu mulți comentatori și oameni politici. Aa încerca să sugerezi, să insinuezi că schimbarea unui erou de război și unuia dintre cei mai buni soldați ai României cu un alt general care este reprezentantul României la UE și la NATO, este doar un mod de a-ți rezolva niște probleme de business cu armamentul, pentru că asta s-a spus, mi se pare abject", a declarat Alex Coita. 

Citește și: CNR, evaluare școli doctorale. Cîmpeanu, trei solicitări cheie

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel