EXCLUSIV  Cod Rutier, radare. Sondaj în controversa momentului: Rezultat vot

Roxana Neagu / 21 iul 2018 / 20:26 Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

Modificarea Codului Rutier a generat un adevărat scandal, ajuns până la președintele Klaus Iohannis. 

Sindicaliștii din poliție avertizează asupra modificării din Codul Rutier care ar urma să ucidă oameni pe șosele. Concret, Dumitru Coarnă (SNPPC) consideră că vom avea peste 2.000 de morți, anual, pe șosele din cauza modificării aduse în Parlament.

Concret, modificarea constă în a avea radare la vedere și presemnalizate. 

DCNews a realizat un sondaj despre acest subiect. Potrivit rezultatelor sondajului, 14.463 consideră că măsura de a avea radare la vedere și presemnalizate este una bună. Ei reprezintă 65,91% din totalul celor care au votat. 34,09% sunt de părere că e o măsură rea. 7.479 au votat această variantă. 

(w670) Modificare

”E aproape o cultură națională nerespectarea regulilor de circulație rutieră. Aici trebuie măsuri drastice. În toate țările unde a fost redus numărul de victime pe șosea, s-au luat măsuri nepopulare. Ce mă șochează pe mine e că partidul dreptății, al principiilor, USR, care vrea arest zeci de ani de pușcărie, nu se exprimă în acest subiect vital, e de viață și moarte. Acesta e populismul, nu e un subiect popular. La un moment dat, decidenții trebuie să ia măsuri impopulare.” a comentat jurnalistul Val Vâlcu. Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2018 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.24