Clasament WTA: Simona Halep, veste proastă

Românca Simona Halep a coborât patru locuri și ocupă poziția a opta în clasamentul mondial al jucătoarelor profesioniste de tenis (WTA).

Halep, aflată la cea mai slabă clasare a sa din februarie 2014, a pierdut atât de mult teren din cauza faptului că turneul WTA de la Madrid, pe care l-a câștigat anul trecut (7 mai), se desfășoară anul acesta cu o săptămână mai târziu, astfel că a pierdut punctele obținute în 2016 în capitala Spaniei.

Simona este la 49 de puncte de poloneza Agnieszka Radwanska, aflată pe locul 7, și la 219 puncte de Johanna Konta, ocupanta locului șase. Totodată, românca are doar 251 de puncte față de jucătoarea care încheie top 10, Elina Svitolina, învinsă în primul tur la Madrid anul acesta.

Irina Begu a coborât șapte locuri și se află pe 36, Monica Niculescu a pierdut și ea trei poziții, fiind acum pe 51, Sorana Cîrstea a coborât vertiginos, 19 locuri, ajungând pe 83, Ana Bogdan a mai făcut un pas către top 100, urcând șase trepte, până pe 105, iar Patricia Țig a înregistrat o cădere liberă de 33 de locuri, până pe 121.

La dublu, Monica Niculescu se menține pe 24, iar Raluca Olaru a urcat trei locuri și se află pe 57.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel