Ciprian Ciucu: Nu știu cum să vă dau vestea aceasta... Nu vom avea anul acesta luminițe de Crăciun în Sectorul 6

Ciprian Ciucu, primarul Sectorului 6, a anunțat, pe Facebook, că nu vor avea luminițe de Crăciun. 

”Nu știu cum să vă dau vestea acesta, așa că vi-o dau ca și cum ai dezlipi un leocoplast, dintr-o dată. Nu vom avea anul acesta luminițe de Crăciun în Sectorul 6. Am întors-o pe toate fețele și cred că este decizia cea bună.” a scris Ciprian Ciucu, primarul liberal pe Facebook.

El acuză Primăria Capitalei că a ”a neglijat întotdeauna Sectorul 6 la acest capitol.” și susține că fostul primar și-a asumat el, din bugetul Primăriei Sectorului 6, toate costurile iluminatului festiv. 

”Nu avem timp să facem o nouă achiziție, ar trebui să lucrăm în cadrul contractului curent, ceea ce ne-ar duce pe la suma de 400.000 de euro pentru Sectorul 6.” a continuat Ciucu. 

Primarul de la 6 transmite că e ”zgârcit” și că ar putea face o grădiniță sau ar putea asfalta o stradă cu acești bani, la care s-ar fi adăugat 100.000 de euro, spune el, pentru Parcul Drumul Taberei. 

”Mai mult, luminițele ar fi la fel ca în anii trecuți, am primit conceptul și, vă spun, sunt cam de prost gust” continuă Ciucu.

”Vă promit că pentru la anul mă voi ocupa din timp și că voi remedia situația, să avem iluminat festiv de calitate la un preț corect.” este promisiunea primarului liberal al Sectorului 6. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel