Ciolacu îl acuză pe Simion că promovează interesele Rusiei. Chirieac arată greșeala premierului

Inquam Photos / George Călin
Inquam Photos / George Călin

Analistul politic Bogdan Chirieac a comentat ultimele declarații ale premierului Marcel Ciolacu, cel care îl acuză pe George Simion că promovează interesele Rusiei la București.

"A început campania şi acuzaţiile despre care vorbeşte premierul Marcel Ciolacu nu fac altceva decât să ridice în sondaje AUR. Dacă îl bagi în seamă, îl ridici în sondaj, mai ales că nu precizezi exact ce interes al Rusiei promovează George Simion. Domnul Claudiu Târziu, cu declaraţiile acelea privind Bucovina, Ţinutul Herța şi Sudul Basarabiei, da, sunt pe placul lui Putin, ca să spun aşa, dar şi acolo mă îndoiesc că Târziu s-ar consulta cu Putin în legătură cu asta.

Pur şi simplu este o teză mai veche comunistă introdusă pe sub uşă în sălile de curs ale României comuniste, vizavi de ce s-a petrecut în istorie. Nu că lucrurile nu ar fi stat aşa - că Bucovina de Nord ar fi fost luată drept plată că România a deţinut Basarabia 20 de ani -, dar, în contextul actual, nu poţi vorbi despre modificarea frontierelor, categoric! Şi, în niciun caz, prin forţă", a spus analistul politic Bogdan Chirieac, la România TV.

Ce a declarat Marcel Ciolacu

Întrebat de un reporter dacă el consideră că AUR, George Simion și alți lideri ai partidului promovează interesele Kremlinului în România, premierul a spus: "Cu certitudine da! Sunt oameni politici şi parlamentari care participă la Ziua Rusiei şi nu ţipă, dar la Ziua Naţională a României țipă. Eu am trăit mai mult decât dumneavoastră în comunism, nu vreau să mă întorc acolo. Problema mea este că nu îşi asumă."

Cât despre posibilitatea să fi primit vreodată informaţii care să ateste eventuale legături între liderii AUR şi agenţi secreţi din Federaţia Rusă, Marcel Ciolacu a spus doar "vom vedea".

Vezi și:  "Dar am slăbit 40 de kg". Felix Stroe îl dă în judecată pe Simion pentru că l-ar fi făcut gras. Diana Tache: Ar trebui să zică şi mersi! 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel