Ciolacu: Comisia Europeană a pulverizat PNRR! Infracțiune!

Sursă foto: Facebook Marcel Ciolacu
Sursă foto: Facebook Marcel Ciolacu

„Comisia Europeană a pulverizat PNRR!”, a spus, joi seară, Marcel Ciolacu, președintele PSD. 

Radu Tudor a prezentat, joi, un document în care sunt menționate observațiile Comisiei Europene în legătură cu Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR).

„Comisia Europeană a pulverizat PNRR!”, a zis Marcel Ciolacu, președintele PSD. „Am spus de la început că acești bani au destinație către consultanțele politice ale lor. (...) Comisia spune cum puteți să cheltuiți 133.000 de euro pe trainingul unui singur om. Cred că le-a sărit pixul din mână când au citit aceste grozăvii! Unde este România educată a lui Iohannis?! Este făcută praf! (...) O rușine!”, a spus Marcel Ciolacu.

„Am depus moțiunea simplă și va fi luni, în dezbatere, în Parlament", a adăugat Marcel Ciolacu, joi seară, la Antena 3, în cadrul emisiunii lui Radu Tudor. „Nu știm costurile între zonele de dezvoltare ale României nici acum! Nu le-au trecut în anexe. Veți vedea cu câte dezvăluiri vom veni la moțiunea simplă”, a continuat Marcel Ciolacu. 

La un moment dat, Radu Tudor a spus: „Domnule Ciolacu, eu nu am o problemă că există consultanță străină pentru PNRR, poate sunt parteneri europeni care ne pot ajuta cu expertiza lor și sfaturile lor. Am făcut-o, de-a lungul timpului, pentru diverse demersuri importante de politică externă ale României.”

„Eu nu vorbeam de consultant, nu vă supărați pe mine. Vorbeam de companii angrenate... care au făcut documentele pentru PNRR ca pe urmă ei să beneficieze de aceste sume”, a zis Marcel Ciolacu. 

„Asta e cu totul altceva”, a zis Radu Tudor. „Este infracțiune!”, a spus Marcel Ciolacu, adăugând: „Este conflict de interese. Anumite companii au făcut documente ca să beneficieze direct de acești bani, cine a mai auzit de asta? Cine din PSD mai rămânea în minister după asta?”

VEZI ȘI: Comisia Europeană a trimis înapoi PNRR, cu zeci de observații

VEZI ȘI: Referendum, semnături împotriva lui Armand. Ciolacu, anunțul serii

Moțiune împotriva Guvernului Cîțu

Moțiunea de cenzură împotriva Guvernului condus de Florin Cîțu va fi depusă cel mai târziu pe 24 iunie.

„Noi venim cu moțiunea de cenzură cel târziu pe 24”, a spus Marcel Ciolacu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel