Cine este în imagine? Îl vezi des la TV. L-ai recunoscut?

Foto Instagram
Foto Instagram

Cine este în imagine?

L-ați recunoscut?

E vorba de Dani Oțil.

Prezentatorul de la „Neatza cu Răzvan și Dani” a publicat o imagine de când era mic. Fanii au rămas plăcut surprinși să vadă cât de drăgălaș era mini Dani Oțil.

„Ghici cine e în imagine! Exact, sunt eu, pe vremea când eram elev. Mi-am amintit de acea perioadă cu nostalgie, dar și bucurie”, a scris Dani Oțil pe Instagram, unde a și publicat imaginea de mai sus.

Citește și...

Ce a făcut Dani Oțil, după ce s-a trezit în cont cu 15.000 de franci elvețieni

Dani Oțil s-a trezit în cont cu 15.000 de franci elvețieni. 

Dani Oțil a povestit pe TikTok că suma i-a fost virată în contul pe care îl folosea pentru a-și plăti ratele la bancă.

„Fac acest info, în primul rând, ca să îmi protejez pielea. Până la urma urmei, e despre pielea mea. Și ca să nu îmi iau mai târziu bătaie. Puneți-vă în situația mea, dar vă rog să gândiți nu cu sufletul, cu creierul de data aceasta. De aproape o săptămână, în contul meu de franci elvețieni, pe care nu l-am accesat de foarte mult timp, pentru că nu am franci elvețieni, îl foloseam strict pentru rate, au apărut în jur de 15.000 de franci elvețieni”, a dezvăluit Dani Oțil.

„De atunci, mă chinui să aflu cu banca de unde sunt banii, de la cine i-am primit. O fi vreo moștenire, o fi vreun cadou de la o doamnă generoasă, nu știu. O să mă întrebați: de ce ești prost și ai spus? În primul rând, sunt un om corect, că așa mi-a zis tata, să fiu un om corect dacă plec la București și, în al doilea rând, nu vreau ca peste încă o săptămână, două sau o lună să vină și să zică: ai primit bani de la un terorist”, a spus prezentatorul de la Antena 1.

„Pe extras nu apare mare lucru. Apar numai litere și niște cifre și niște semne, dar nu există un IBAN sau un nume de unde au venit banii. Voi ce ați face?”, a mai zis Dani Oțil.

Citește și...

Dani Oțil, mesaj pentru David Popovici, tânărul care a „bătut sistemul”

„Scuze, David Popovici!”, a transmis Dani Oțil, după victoriile sportivului.

„Scuze, David Popovici!  În numele meu, al colegilor de media care și-au adus aminte abia acum că avem și sportul intitulat înot în România. Te vom peria două săptămâni. Apoi, dacă ratezi o finală sau te accidentezi, te vom tăvăli. Dar tu ești băiat deștept. Te-am auzit la primul live de la Neatza acum un an. Ne-ai dat pe spate la doar 16 ani. Nu semeni cu fotbaliștii majori cu care umplem grupajele de știri”, a scris, miercuri, Dani Oțil pe contul său de Facebook.

„Ne cerem scuze pentru felul în care arată bazinele din România. Ne cerem scuze pentru că nu ți-am oferit nimic, dar acum îți cerem. Tu vei lua poate argint, cândva... Noi te vom întreba de ce nu aur... Tu vei lua bronz... Noi te vom întreba de ce nu aur. Nu ne va interesa dacă te doare ceva sau dacă mai suporți să te antrenezi la ora la care alți copii de vârsta ta se întorc de la club”, a continuat mesajul Dani Oțil.

„O să uităm orele tale de antrenament, munca părinților tăi, etc... Ne va interesa să ai steagul pe cască. Și să îl tragi prin apă pe ăla de îl pune grafica tv. Tu să nu ne bagi în seamă. Semnează cu sponsori, câștigă bani, apari în reclame. Nu ne datorezi nimic. Ne poți ajuta într-un singur fel: între copiii noștri mai sunt câțiva ca tine, dar pe care îi vom îneca de mici. Am mai înecat până la tine.

Tu ești superman. Nu pentru că ai bătut recorduri. Pentru că ai bătut sistemul. 

Noi suntem 20 de milioane. Lucrăm de 30 de ani la un sistem care să te încurce. Să te bată. Ne-ai bătut. Scuze, David Popovici!”, a conchis prezentatorul TV Dani Oțil.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel