Cine a fost Costin Mărculescu. Detalii NEȘTIUTE. A spus TOTUL. "Visul vieții lui. Am plâns toată noaptea"

Cine a fost Costin Mărculescu. Detaliile neștiute despre viața actorului. 

Costin Mărculescu s-a născut în 29 iunie 1969 la Craiova și a avut o vastă carieră în actorie. 

A absolvit Academia Națională de Teatru și Film I.L. Caragiale promoția 1989 – 1993. A fost invitat în sute și sute de emisiuni de divertisment pe toate posturile de televiziune în calitate de actor sau cântăreț. El a scos 7 videoclipuri muzicale difuzate de posturile de specialitate.

Ce poreclă avea Costin Mărculescu

Andrei Dicu, unul dintre prietenii lui Costin Mărculescu a povestit câteva detalii foarte interesante din viața artistului. Încă din copilărie actorul a primit porecla "Tache" și așa îi spunea toată lumea. 

“Vreau să vă spun că juca fotbal foarte bine. Era cel mai bun din fața blocului, pe betoane. Era un tip mai mult decât nebun cu Universitatea Craiova. Toată lumea era geloasă pe Tache, cum făcea el rost de abțibildurile alea. Era foarte greu să faci rost. Îl iubea foarte mult pe Costică Ștefănescu. Noi îi iubeam pe Cămătaru, pe Balaci, pe cei care dădeau goluri”, a declarat Andrei Dicu, pentru fanatik.ro

Citește și: Costin Mărculescu vs. Cristina Țopescu. Semnal de ALARMĂ pentru noi TOȚI. MOARTE în singurătate

A fost foarte atașat de familie. În ultima vreme, exagerase cu mâncatul și cu șprițurile

Costin Mărculescu are o soră mai mare, pe nume Minerva, la care ținea foarte mult și se gândea mereu la ea. 

“A fost un tip extrem de generos toată viața. Furam fructe din pomi și i-am dus surorii ei fructe. A fost foarte atașat de familia lui.

Singura chestie pe care am observat-o în ultima vreme, exagerase cu mâncatul și cu șprițurile. Toate chestiile astea combinate au dus la… Nu știu. Nu pot să îmi dau seama.  Am rămas siderat. Sunt bolnav de când am aflat că a murit Tache. Am plâns toată noaptea. Era un om care ajuta cu toată lumea. A fost foarte bun prieten cu familia Dolănescu. A fost bun prieten cu Ionuț și l-a iubit foarte mult pe taică-su, pe Dolănescu bătrânul. A fost foarte atașat de ei”, a completat el.

Vulpița RISCĂ închisoarea. Viorel, AMENINȚĂRI în direct. "Garantat 100%. GATA! S-a terminat"

Debutul în televiziune și filme

A debutat în televiziune la vârsta de 15 ani, în anul 1984, în două piese TV “Misiune specială” și „Ecaterina Teodoroiu”, iar în Cinematografie a intrat în anul 1985 în filmul „Al patrulea gard lângă debarcader”, regizat de Cristiana Nicolae .

Anul 1986 avea să-i ofere una dintre cele mai frumoase experințe ale vieții, atunci când a primit un rol în cel bine vândut film românesc din istorie, „Liceenii” , în regia lui Nicolae Corjos, alături de Ștefan Bănică Jr., Oana Sârbu, Mihai Constantin, Tudor Petruț, Cesonia Postelnicu, Ion Caramitru, Tamara Buciuceanu, și George Ivașcu.

A colaborat cu mai multe Teatre susținând peste 2000 de spectacole în țară și în străinătate. A jucat împreună cei mai mari actori ai țării precum: Florin Piersic, Dem Rădulescu, Nicu Constantin, Tamara Buciuceanu, Emil Hossu, Stela Popescu, Alexandru Arșinel, Mitică Popescu, Cezara Dafinescu, Horațiu Mălăele și mulți alții.

Marii actori care l-au ajutat pe Costin în carieră

Horațiu Mălăele și Nicolae Corjos au fost cei care l-au ajutat pe Costin Mărculescu să devină actor. Ulterior el a devenit foarte bun prieten cu fostul președinte PRM, Corneliu Vadim Tudor.

“Visul vieții lui a fost să se facă actor. Pe el l-a ajutat foarte mult Horațiu Mălăele. L-a și meditat și l-a ajutat să intre în Institut. Tot așa, l-a ajutat foarte mult Nicolae Corjos, regizorul seriei Liceenii. L-a promovat foarte mult”, a încheiat Andrei Dicu.

Vloggerii, CONTROVERSA momentului. Adevărul despre PROBLEMELE societății. "Bărbatul e nevinovat, săracul. Mânat când vede o fustă scurtă"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel