Vulpița RISCĂ închisoarea. Viorel, AMENINȚĂRI în direct. "Garantat 100%. GATA! S-a terminat"

Viorel și Vulpița continuă scandalul în direct. Bărbatul a ajuns la capătul răbdării și o amenință cu închisoarea. Iată de ce. 

Veronica și Viorel Stegaru mențin curiozitatea publicului în ceea ce privește relația lor complicată. De această dată, cei doi au fost protagoniștii unui nou scandal monstru care au dus până la amenințări din partea bărbatului. 

"Nu mai pot, mi-a ajuns cuțitul la os!"

Revenind la subiectul care i-a consacrat, acesta susține că soția lui s-a înâlnit cu mai mulți bărbați, iar asta l-a dus la capătul disperării. 

„Lasă că vedea ea ce pățește de acum înainte! Să îmi dea și mie indicații unde a fost aseară, ce a făcut și... Mă ia ca prostul... de prost! O să vadă ea ce o să pățească, de acum înainte. Eu nu îi mai zic nimic. Nu mai pot, mi-a ajuns cuțitul la os!

Și când dă Veronica telefon, spune că eu sunt vinovat, că eu fac scandal, dar ea face, când ajunge la apartament, nu eu! Cum deschide ușa, începe să mă strâmbe. Dar eu am ajuns râsul ei? Am fost eu bun, cât am fost, dar nu mai! Gata! S-a terminat cu bunătatea!”, a spus Viorel, în direct la Acces Direct. 

Viorel o vrea pe Vulpița la închisoare

Dacă zilele trecut relația lor părea că revine la normal, se pare că lucrurile nu merg atât de bine. Astfel, Vulpoiul Viorel și-a amenințat soția cu închisoarea și a anunțat că și-a luat deja un avocat și un judecător. În plus, enervat de soția sa, i-a aruncat hainele pe geam.

„O să vadă ea, garantat 100%, că o să se ducă. S-ar putea, cu legea, să facă și închisoare! Eu sunt sigur că o să facă 100%. Eu am un avocat bun, la Bârlad, am un judecător bun, la Bârlad, cu care am vorbit, știu ce au de făcut! Și o să iasă...”, a continuat el.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel