Costin Mărculescu vs. Cristina Țopescu. Semnal de ALARMĂ pentru noi TOȚI. MOARTE în singurătate

Costin Mărculescu și Cristina Țopescu au avut o moarte trasă la indigo. Tragedia lor trebuie să fie un semnal de alarmă pentru noi toți. Iată asemănările izbitoare dintre cei doi. 

Moartea lui Costin Mărculescu a șocat pe toată lumea, iar cazul lui este tras la indigo după cel al jurnalistei Cristina Țopescu de la sfârșitul anului trecut. 

Dacă moartea dramatică a Cristinei Țopescu a tras atunci un semnal de alarmă că în ziua de azi oamenii nu se mai caută unii pe alții decât atunci când e prea târziu, tragedia lui Costin Mărculescu subliniază această idee.

Cristina Țopescu și Costin Mărculescu, moarte trasă la indigo

Dacă la Cristina Țopescu a durat trei săptămâni până să fie găsită fără suflare, în pat, învelită cu plapumă, la Costin Mărculescu a durat trei zile, acesta fiind găsit în cadă. O altă asemănare este aceea că amândoi au fost înconjurați de câini, aceștia fiind cei care au dat semnalele că ceva este în neregulă. În plus, în cazul amândurora, cei care au alarmat autoritățile au fost vecinii.

Actorul Costin Mărculescu, în vârstă de 50 de ani, a fost găsit în cada domiciliului său, fără suflare, noaptea trecută, după ce un jurnalist a sunat la 112 pentru că nu i-a răspuns la ușă și nici la telefon. Unele dintre indiciile care au condus la ideea unei tragedii a fost aceea că actorul nu a mai fost văzut de mult timp ieșind afară cu patrupedul său, Max și mai mult, lipsa de pe rețelele de socializare a dat de bănuit. Lângă el a fost găsit Max, câinele pe care-l iubea enorm și care, potrivit vecinilor, a lătrat încontinuu, fără ca cineva să-l bage în seamă. 

Cristina Țopescu, în vârstă de 59 de ani, a fost găsită moartă tot în propria casă, pe 12 ianuarie 2020. Jurnalista nu mai răspundea la telefon de pe 23 decembrie, iar vecinii nu o mai văzuseră de peste trei săptămâni. O vecină a sunat la 112, îngrijorată că nu mai știe nimic despre aceasta din 19 decembrie. Oamenii legii au găsit-o pe Cristina Țopescu îmbrăcată în haine de noapte și învelită cu plapuma, înconjurată de câini. Două dintre cele patru animale pe care le avea au fost găsite moarte în locuința jurnalistei.

Alte asemănări izbitoare între cei doi

Ieșirea din lumina reflectoarelor îi afectează pe toți artiștii care și-au dedicat întreaga viața publicului, iar Cristina Țopescu și Costin Mărculescu sunt exemplul clar. Amândoi ieșiseră din atenția publicului și de pe micile ecrane, lucru care i-a condus inevitabil spre depresie.

Costin Mărculescu era îngropat în datorii, dar spera să-și revină financiar după ce lansa cartea autobiografică. La fel a fost și Cristina Ţopescu, care nu avea o situaţie financiară prea bună în ultimii ani. Ambii având datorii la bănci, la prieteni și pierzându-și casele. 

Un alt element este acela că deși păreau înconjurați de familie, prieteni și persoane dragi, au ajuns să sfârșească singuri, fără ca cineva să-i caute. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel