EXCLUSIV  Chirieac și Ciuvică, după sondajul ARGUMENT. Partidul care câștigă din prăbușire: Are cel mai mult de ronțăit!

Sursă foto: Pexels
Sursă foto: Pexels

Bogdan Chirieac și Mugur Ciuvică au evidențiat faptul că nici guvernarea de coaliție cu USR, nici cea cu PSD nu pare să ducă țara într-o direcție bună.

”La comanda unei companii private, institutul nostru de sondare, Argument, a realizat un sondaj de opinie pe foarte multe aspecte ale vieții de astăzi din România, inclusiv partide politice, personalități și așa mai departe. (...) Acum, DC News a publicat faptul că 77% dintre români, domnule Ciuvică, consideră că România merge într-o direcție proastă. Și eu cred la fel, cred că România merge într-o direcție greșită, iar cei de la AUR au un bazin uriaș”, a spus analistul politic Bogdan Chirieac. 

Vezi aici sondajul ARGUMENT

USR, lăsat fără instrumente de AUR? 

”Și noi cei de la USR” a completat analistul politic, pe ton ironic, subliniind că vor beneficia de respectivul bazin uriaș ”dacă ne revenim”: ”Deocamdată ne-au luat instrumentele. Deci acum te filmează în Parlament AUR, nu te mai filmează USR, dar asta nu înseamnă că USR nu poate să revină la vechile obiceiuri. Nu mai doarme Goțiu în closetul de la Parlament peste noapte, cum se întâmpla în 2017”, a amintit Chirieac. 

Partidul care are ”cel mai mult loc de ronțăit”

”Nu, el dormea în Parlament în ședință. Mai dormea și noaptea în closet, dar dormea și ziua în plen. Dar 77% sigur, că e normal să zici că merge într-o direcție greșită și în zona asta, cel mai mult loc de ronțăit electoral îl au cei de la AUR. Dar în zona asta sunt mulți și dinspre PSD care zic că mergem într-o direcție greșită, că PSD e la guvernarea de trei săptămâni, e văzut ca partid de guvernare. Sunt mulți care zic că mergem într-o direcție greșită și chiar mergem. Adică era greșită rău când era și USR la guvernare, dar nici acum nu e corectă. Și acum e greșită”, a afirmat Mugur Ciuvică, președintele Grupului de Investigații Politice. 

Tot USR e viitorul? 

”Cam tot așa era. Degeaba vreți, pentru că tot noi (USR - n.r.) suntem viitorul. Nu aveți cum să dovediți, domnul Ciuvică”, a mai spus Bogdan Chirieac ironic. 

”Nu știu, hai să vedem, până atunci hai să vedem ce se întâmplă și se întâmplă lucruri bune. (...) Erau cei care o să facă și o să salveze România, acum sunt supărați că le-au luat locul PRM-iștii. Sunt supărați și vor să îi bage pe PRM-iști la... ori să îi bată cu bulanele și să îi gazeze. Ori, dacă nu reușesc să îi bată și să îi gazeze, să îi bage la pușcărie miliția”, a spus Ciuvică, în cadrul emisiunii Miercurea Neagră, la DCNews, DCNewsTV și Gold FM. 

Vezi mai mult în video: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
NoMy - smt4.3.1
pixel