Chirieac, indignat: Oamenii ăia nu și-au adus de nebuni aeroterme în salon! Erau 12 grade

Analistul politic Bogdan Chirieac a comentat în urma incendiului produs la ”Matei Balș”.
Analistul politic Bogdan Chirieac a comentat în urma incendiului produs la ”Matei Balș”.

Analistul politic Bogdan Chirieac s-a arătat indignat de tragedia produsă la ”Matei Balș” și este de părere că ”poporul muncitor a votat”. 

Bogdan Chirieac, analist politic, a intervenit în direct la România TV, unde a reacționat în urma tragediei produse în această dimineață la Spitalul ”Matei Balș” din Capitală. 

”Poporul muncitor a votat. Poporul muncitor a spus că e mai bine pe partea asta. E bine și cu 12 grade temperatură în salon. Oamenii ăia nu și-au adus de nebuni aeroterme în salon. În decembrie au fost 12 grade în ”Matei Balș”, acum erau 19. Poporul muncitor a spus da, e bine așa. Deci e bine cu domnul Vlad Voiculescu așa, cu domnul prim-ministru Cîțu e bine și nimeni nu își va da demisia. Totuși, domnul Ponta, în 2015, a demisionat, chiar dacă nu era responsabil că niște indivizi au făcut o gaură de șobolan și au ademenit în ea 400 de tineri, că asta s-a întâmplat la Colectiv. Atunci s-a demisionat, s-a asumat răspunderea morală, dar acum nu va fi dată afară decât infirmiera care a cărat în spital o aerotermă. La 19 grade, bolnav de Covid, să stai în spital nemișcat, mori de frig. Dacă scapi de Covid mori de plămâni. (...) Nu am învățat nimic nici după tragedia de la Colectiv, nici după cea de la Piatra Neamț. Vedeți că nu manifestă nici regret. Sunt niște declarații anoste ale autorităților, dar puteau foarte bine să nu le facă”, a declarat Bogdan Chirieac. 

Vă reamintim, cinci persoane și-au pierdut viața în urma unui incendiu produs într-un pavilion al Spitalului ”Matei Balș” din Capitală. Alte zeci de persoane au fost evacuate cu ambulanțele și transportate la alte spitale. Forțe impresionante de urgență au acționat la capacitate maximă pentru a face față intervenției.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel