Chefi la cuțite, 23 noiembrie. Concurentul ELIMINAT. Mare agitație

Un concurent a fost eliminat în ediția 34 din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”.

Noua ediție a emisiunii „Chefi la cuțite” a fost una cu adevărat spectaculoasă și plină de surprize. Începând cu această săptămână, se strâng şi mai mult rândurile în bucătăria „Chefi la cuţite”.  

UPDATE 1: Timpul din proba de gătit pe echipe s-a scurs rapid și concurenții din cele trei echipe conduse de Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au încercat să gătească o farfurie demnă de un bairam din anii 80-90. Misiunea nu a fost una ușoară, dar toți bucătarii au încercat să dea tot ce au mai bun pentru a obține maximul de voturi, la degustare și jurizare.

Când farfuriile au fost aproape gata, Florin Dumitrescu a făcut o descoperire care l-a enervat. „Ce faceți, mă, vă bateți joc de mine?! Ne batem joc, ce facem?! Chili con carne și chiftele cu ananas în 80-90? Ați luat-o razna! Sorine, tu zici de Grasul că face hamburger în anii 80-90 și tu faci mousse de ciocolată! Chiar așa am ajuns fraierul satului, să fiu singurul care se mai ține de probe?! Chiar așa, ne batem joc de probele astea?!”, a spus Florin Dumitrescu.

UPDATE 2: Degustarea și jurizarea au fost făcute de către membrii trupei Mandinga.

UPDATE 3: Bucătarii din cele două echipe conduse de Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu au intrat la duel. De data aceasta, la proba de gătit individual, fiecare concurent trebuie să gătească o rețetă folosind legume bio. Emoțiile sunt mari și miza este uriașă, căci o simplă greșeală poate duce la eliminarea din competiție. Timpul de gătit este extrem de scurt, așa că orice mișcare trebuie să fie cât mai eficientă. 

UPDATE 4: Zannidache Edmond Hubert a fost eliminat. „Îmi pare rău că pleacă Zanni. Îmi este foarte drag, foarte simpatic, țin la el. O să lipsească echipei și mie”, a spus Sorin Bontea.

Cu lacrimi în ochi, Zannidache Edmond Hubert a mărturisit că îi este extrem de drag locul acesta.

2. -imagine fara descriere- (eliminare_chefi_la_cutite_63400300.JPG)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel