Chefi la cuțite. Dumitrescu a anunțat sfârșitul prieteniei

"Chefi la Cuțite" a născut pasiuni și controverse puternice. Florin Dumitrescu a anunțat că pretenia cu cei doi colegi se va rupe cât de curând.

Până acum au fost colegi și chiar prieteni, însă, odată cu intrarea într-o altă fază a confruntării, se pare că situația devine tot mai tensionată între chefi. În această seară, show-ul culinar "Chefi la cuțite" atinge noi cote de încordare odată cu intrarea în battle. Florin Dumitrescu susține că, odată cu noul stadiu, începe "adevărata nebunie" în care prietenia este lăsată deoparte. “ Stadiul de prietenie ține la noi până în prima probă de battle, apoi începe o adevărată nebunie.”, afirmă Florin Dumitrescu.

Au început înțepăturile între rivali

Sorin Bontea a pregătit, alături de echipa sa, o surpriză pentru bucătarii în tunici galbene. Înainte ca proba să înceapă, chef Bontea îi va dărui un cadou special lui chef Scărlătescu în spirit de glumă, iar micile înțepături între rivali anunță că și în sezonul acesta lupta va fi una “la cuțite”: „Voi câștiga. Iar atunci când o fac nu am să râd de colegii mei, am să îi compătimesc. Am să le arăt mereu tunica galbenă”, a declarat Bontea.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel