Cel mai SURPRINZĂTOR SONDAJ al momentului

BCS a realizat un sondaj la cererea partidului Alianța Noastră România al lui Marian Munteanu. 

Sondajul a fost realizat în București, în perioada 2-14 septembrie, în rândul a 1.029 de persoane. Eroarea este de 3%, plus sau minus. Electoratul a fost întrebat despre părerea cu privire la mai multe personalități politice. Rezultatele vin cu mai multe informații importante. 

Firea l-a depășit pe Regele Mihai la ”părere bună” în rândul bucureștenilor

Pe de-o parte, Gabriela Firea, primarul Capitalei, se bucură, în procent de 59,8% de o părere bună. Procentul este aproape de 60% și este cu atât mai prețios pentru Gabriela Firea cu cât este primarul Capitalei, locul unde a fost realizat și sondajul. 10% nu au nicio părere, iar 28% au o părere proastă. Dacă ne uităm pe sondajul de intenție de vot la alegerile parlamentare, 28% este suma electoratului care votează cu PNL și USR în Capitală. 

Băsescu și Blaga, cei mai ”răi” din București

Traian Băsescu și Vasile Blaga conduc la capitolul ”părere proastă”. Copreședintele PNL, Vasile Blaga, este fruntaș cu 61,3% bucureșteni care au o părere proastă. Traian Băsescu are 56,6% procentul celor care au o părere proastă despre el. 

Necunoscuții momentului. Surpriza de pe locul 5

În București, cinci politicieni sunt NECUNOSCUȚI. Fruntaș este Bogdan Diaconu, președintele PRU. 50,8% dintre respondenți nu-l cunosc. Clotilde Armand este, de asemenea, o necunoscută. 47,9 din bucureșteni nu au auzit de ea, în ciuda scorului surprinzător de la alegerile locale pentru Sectorul 1 al Capitalei. Marian Munteanu, chiar dacă PNL îl voia primar la Capitală, a fost surprins în propriul sondaj de faptul că 37% dintre bucureșteni nu-l cunosc. Nici Nicușor Dan nu este atât de cunoscut pe cât și-ar dori. 19,7% nu au auzit de el. Cea mai dură lovitură este pentru Alina Gorghiu. Dacă despre Vasile Blaga peste 60% dintre bucureșteni au o părere proastă, de copreședinta PNL, Alina Gorghiu, nu au auzit 18,2%. 

(w670)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel