EXCLUSIV  Cel mai periculos loc dintr-un microbuz de transport şi pericolul la care ne putem expune după un accident. Titi Aur spune că "au fost mulţi care au murit aşa"

 Foto cu caracter ilustrativ: Pixabay
Foto cu caracter ilustrativ: Pixabay

Ştiai care e cel mai periculos loc pe care poţi sta într-un microbuz de transport persoane? 

În cadrul emisiunii DC Conducem, Titi Aur a analizat şi comentat un accident auto produs între un microbuz de transport persoane şi un autoturism. După accident, aşa cum se vede şi în video, şoferul autoturismului izbit din spate se dă jos din maşină şi se întinde pe şosea. L-am întrebat pe Titi Aur dacă e bine ce a făcut şoferul. 

"E bine şi nu ştim. E multă adrenalină. Au fost multe situaţii în care persoane din maşină au decedat la nişte metri distanţă de maşină. Au ieşit din maşină, adrenalina declanşată atunci te face să nu mai simţi durere, nimic. După ieşitul din maşină se pot declanşa răni grave", a avertizat Titi Aur la DC Conducem. 

Ce s-a întâmplat în cazul accidentului 

"Deci aici şoferul şi-a asumat un risc extraordinar de mare să facă la stânga pe dublă continuă. Şoferul de microbuz nu s-a aşteptat. Sigur era neatent. În acea zonă nu avea ce să caute o maşină pe banda a doua şi e clar că nu s-a uitat, nu a frânat, l-a surprins total. Pe contrasens, maşina aruncată a mai fost lovită de o altă maşină, dar putea fi mai rău, pentru că tocmai trecuse un TIR pe acolo. 

Vedem cum un gest banal, o asumare de risc banală, o intrare la benzinărie încălcând o regulă, se transformă într-un accident grav. 

Vinovat este şoferul de microbuz, că a lovit din spate. Autorul moral este clar cel cu maşina mică pentru că şi-a asumat să facă la stânga într-un loc în care nu avea voie. 

Sigur accidentul nu a fost uşor nici pentru cei din microbuz", a mai explicat specialistul. 

Cel mai periculos loc dintr-un microbuz 

"Am avut un coleg, un prieten, care stătea în microbuz pe ultimul rând în mijloc, fără centură. Când microbuzul a avut un impact, a plecat pe culoar, în faţă. Şi a avut piciorul rupt, răni grave, deşi impactul nu era foarte mare. A stat în poziţia cea mai periculoasă", a concluzionat Titi Aur. 

Momentul poate fi urmărit de la minutul 6:44 în video: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel