Coronavirus - COVID 19
România în stare de urgență
-
confirmate
-
vindecate
-
decese
Sună-ne (Luni - Vineri, 09:00 - 18:00) sau scrie-ne la numărul 0772.264.642
sau la adresa de e-mail [email protected]

EXCLUSIV  Cea mai TARE variantă de ambasador al lui Brâncuși în locul Irinei Rimes. Ministrul Culturii ar fi dat LOVITURA, dar poate la anul...

Anca Murgoci / 23 feb 2020 / 16:07

Dacă eram Bogdan Gheorghiu aș fi venit cu cel mai bun ambasador onorific al Zilei Brâncuși care să prindă la puștime.

Ce să faci cu Irina Rimes? Irina Rimes este o fetiță de 28 ani care cântă drăguț și pe care nu te poți supăra când mai scoate câte-o bâlbă. E simpatică, dar ușor plictisitoare și poate ar fi trebuit să-i dedice lui Brâncuși melodia asta a ei, că tot credeau unii că domnul sculptor îi e iubit:

"Nu mă căuta, nu mă căuta...

Am fugit de mult, nu mai sunt a ta

M-ai pierdut de mult, nici nu mai știu cum


M-ai pierdut cândva, nici nu mai știu când".

Eu aș fi avut o variantă mai bună de ambasador... pentru că nu-l facem cunoscut la puștime cu niște bâlbe ale Irinei Rimes, într-o limbă română stricată cu accente moldovenești, pe domnul sculptor. Desigur, varianta mea este din categoria Irina Rimes, dar la alt nivel.

(w670)

Irina Rimes

 

Ca să fie treaba treabă l-aș fi făcut ambasador pe domnul CRBL. Puneam celebra poză în care îi iese Coloana Infinitului dintre picioare și ce altă promovare mai bună care să prindă? Irina Rimes l-a promovat pe Constantin Brâncuși cu un mesaj scurt și banal pe Facebook și cu o poză postată făcută la Coloana Infinitului în care ea stă cu spatele. A strâns cu fotografia aia banală doar 3800 like-uri în vreo 5 zile.

Păi dacă era acum CRBL ambasador și punea poza în care Coloana Infinitului îi răsărea dintre picioare în timp ce el stătea cu ochi închiși și o figură mai mult decât satisfăcută rupea rețelele sociale!

Dar el a făcut poza când nu era ambasador, prin 2012, și târgujienii l-au declarat persoana non-grata astfel încât cântărețul să nu mai calce prin orașul lor. Desigur, decizia autorităților este împotriva Constituției, dar cui îi pasă de legea fundamentală a țării? A ieșit mare tam-tam la acea vreme. Vă dați seama ce reclamă i-ar fi adus domnului Brâncuși? Desigur, dacă de asta avea nevoie domnul sculptor, să-l cunoască fanii lui Abi Talent sau ai Irinei Rimes. Poate l-ar fi ajutat și pe ministrul Culturii Bogdan Gheorghiu să ajungă să-i vadă creațiile dacă tot n-a apucat. Dar ce supărăcioși eram în 2012 și ce deschiși la minte am devenit astăzi încât o punem pe Irina Rimes să-l promoveze pe Brâncuși...

Eh... dacă n-avem CRBL. Poate la anul... asta dacă nu ne deșteptăm între timp.

(w670)

CRBL

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2020 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


dcn.n-nxt.22