Ce i-a spus Antonescu lui Ponta la dezbaterea moțiunii

 Crin Antonescu a criticat gestul lui  Victor Ponta de a părăsi plenul Parlamentului  la citirea moţiunii de cenzură, spunând că este "o sfidare fără precedent".

"Moţiunea de cenzură poate să nu vă placă, dar obligaţia dumneavoastră este să veniţi şi să răspundeţi. Expediind, pentru prima dată în istoria Parlamentului, în maniera aceasta un demers fundamental, dvs batjocoriţi cetăţenii şi instituţia parlamentară. Este o atitudine nedemocratică, dar în perfectă concordanţă cu gesturile dvs de cel puţin jumătate de an.

Citește și: Conjurația trădătorilor și viitorul președinte al României

Ce aţi făcut azi e o sfidare fără precedent la adresa democraţiei parlamentare pe care atât de tare o preţuiaţi pe vremea când alţii erau prim-miniştri. Îmi pare rău că, din punct de vedere democratic, v-aţi stins atât de tânăr", a declarat Antonescu, în plenul Parlamentului, la dezbaterea moţiunii de cenzură.

Reacţia liderului PNL a venit în contextul în care premierul Victor Ponta a ieşit din plen când a început citirea moţiunii de cenzură, mergând în biroul preşedintelui Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea.

"Din respect simbolic, primul ministru trebuie să fie de faţă când o moţiune de cenzură se citeşte. Nu aţi fost de faţă nici prima, nici a doua oară. Acesta nu e un lucru normal", a mai adăugat liderul Crin Antonescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel