Cazul Viorel Ilie. Tăriceanu: Scoateţi repede un dosar

Călin Popescu-Tăriceanu consideră că solicitarea DNA în cazul ministrului Viorel Ilie poate fi o încercare de a pune zona politică într-o lumină defavorabilă.

"Aşa cum am văzut transcrierile discuţiilor din cadrul unora din instituţiile statului, mă refer la Procuratură, tehnica pe care au folosit-o în trecut au folosit-o şi acum şi anume: scoateţi repede un dosar ca să luăm presiunea de pe noi. Şi au găsit această problemă a organizării unui concurs pentru ocuparea unor funcţii minore în Ministerul pentru Relaţia cu Parlamentul. Mi se pare că era şi un şofer pe acolo care trebuia să dea concurs.

Din povestea asta, l-au agăţat pe ministru, care nu are o implicare directă, că nu organizează ministrul concursul, nu se ocupă el de stabilirea subiectelor, dar sigur ca ministru cred că nu este nimic anormal să ştie ce se întâmpla în ministerul pe care îl conduce şi să fie informat.

Nu cred că este o chestiune politică, e o încercare de a pune din nou Parlamentul şi zona politică într-o lumină defavorabilă, dar până să mă pronunţ definitiv, am spus cred până acum, mă voi pronunţa mai cu seamă după ce voi primi raportul Comisiei juridice care va analiza solicitarea şi vom hotărî împreună la nivelul coaliţiei cum vom vota în această privinţă", a afirmat vineri, 1 septembrie, Tăriceanu, citat de Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel