Cauţi un loc de muncă? Picas te angajează în construcţii!

targ
targ

Fundaţia Casa de Meserii a Constructorilor organizează un târg de locuri de muncă destinat exclusiv sectorului de construcții, în ziua de 27 martie 2013 la Palatul Copiilor din București, între orele 09:00 – 16:00.

Autor: Cristina Grigoraș

Peste 400 de locuri de muncă oferite de companii care acoperă majoritatea specializarilor sunt oferite în cadrul acestui târg. Angajatorii căută de la muncitori necalificați, dulgheri, electricieni, pavatori, zugravi, izolatori, până la proiectanți, manageri de proiect, ingineri, diriginti de șantier, si multe altele.

  Persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă beneficiază și de posibilitatea de a se înscrie gratuit pe www.picas.ro singurul portal de recrutare din România dedicat exclusiv sectorului de construcții.

Intrarea este liberă

Târgul de locuri de muncă este organizat în cadrul proiectului „Centre PICAS – Puncte de Informare, Consiliere şi Asistenţă Specializată pentru şomerii şi persoanele în căutarea unui loc de muncă din sectorul de construcții, cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, „Investește în oameni!".

 Mai multe detalii pe www.picas.ro - Singurul portal de recrutare din România dedicat exclusiv sectorului de construcții.

http://www.facebook.com/events/615753905107477/

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel