Cătălin Cherecheș a ieșit din țară cu identitate falsă - ULTIMĂ ORĂ

Ce a descoperit Poliția de Frontieră despre fuga lui Cătălin Cherecheș din România. 

Sunt declarații, în aceste momente, de la Poliția de Frontieră. Cătălin Cherecheș a ieșit din țară cu documentul unei rude, față de care există o asemănare. Astfel, el a plecat din România, sub identitate falsă, pe la punctul de trecere Petea. 

În acest sens, Poliția de Frontieră a anunțat, într-o declarație oficială, că ”Cherecheș Cătălin a ieșit din țară, prin punctul de trecere Petea, la ora 07:49, folosind o altă identitate, aparținând unei rude, o persoană de sex masculin. La ora menționată, la controlul efectuat pe teritoriul maghiar, s-a prezentat un autovehicul înmatriculat în România, în care se aflau două persoane, conducătorul auto, care figura în regim de taxi, și un pasager, pe scaunul din dreapta față. Cele două persoane s-au legitimat cu cărți de identitate românești, dintre care una, cea a pasagerului aparținea unei rude a numitului Cherecheș Cătălin. Ruda acestuia locuiește într-un stat din Europa. Agentul de poliție de frontieră se afla în fața tonetei, pe artera de circulație și a procedat la identificarea persoanelor din autovehicul prin confruntarea identității din documente cu cei prezenți”. 

Citește și: A făcut, dar a și cerut. Cătălin Cherecheș, o... enormitate. Ar fi plecat din țară cu mama bogată, căreia i-a cedat toată averea lui acum un an. El, primar sărac, are doar 16 mp

Polițistul de frontieră a implementat trecerea în baza de date și a înmânat documentele polițistului de frontieră maghiar. ”Nu au putut fi preluate imagini concludente de pe camerele perimetrale ale punctului de trecere Petea, întrucât nu surprind imagini cu controlul efectuat la tonetă și nu s-au putut distinge în mod clar și neechivoc persoanele din interior”.

Polițistul de Frontieră a afirmat că există o asemănare între Cherecheș Cătălin și ruda căreia i-a folosit documentele. Totodată, polițistul de frontieră care a făcut controlul la graniță este cercetat. În plus, edilul din Baia Mare ar urma să răspundă pentru trecerea frauduloasă a frontierei de stat și fals privind identitatea. 

Surse din poliție spun că el ar fi în Italia, unde ar avea și rezidență. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel