Caroline Garcia, comentariu scandalos la adresa Irinei Begu

Incident neplăcut la meciul Irina Begu-Caroline Garcia în turul I al turneului WTA de la Charleston (Carolina de Sud), taxat aspru de mai mulți fani ai tenisului prin intermediul rețelelor de socializare.

Românca Irina Begu, locul 34 în clasamentul WTA, și franțuzoiaca Caroline Garcia, locul 44 WTA, au jucat luni una împotriva celeilalte pentru calificarea în runda a doua a turneului WTA Premier de la Charleston, dotat cu premii totale de 687.900 dolari. 

Aparent, Garcia i-a adresat un comentariu jignitor lui Begu, afirmând "Uite, o să pierd în fața acestei țigănci de c***t", arată bolamarela.com, potrivit B1 TV. Reacția necontrolată a sportivei din Franța nu a trecut neobservată, mulți fani ai acestui sport lansând critici negative prin intermediul rețelelor de socializare la adresa Carolinei Garcia.

Irina Begu și-a adjudecat victoria în partida jucată împotriva franțuzoaicei cu scorul de 6-4, 2-6, 7-6, într-o o confruntare care a durat aproape trei ore.

În turul secund al turneului, Irina Begu va juca împotriva învingătoarei din meciul dintre brazilianca Teliana Pereira și americanca Bethanie Mattek Sands.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel