Bute, înainte de meciul cu Badou Jack: Sâmbătă noaptea veți vedea un nou campion

Pugilistul român Lucian Bute a declarat, joi seara, într-o conferință de presă, la Washington, că se simte în formă înaintea meciului pe care-l va susține, pe 30 aprilie, cu suedezul Badou Jack și consideră că presiunea va fi mult mai mare pe adversarul său.

Sunt recunoscător pentru această oportunitate, de a lupta pentru titlul WBC. Pregătirea mea a fost foarte bună, mă simt puternic și am muncit foarte mult ca să pregătesc confruntarea cu Badou Jack. A fi campion de două ori este un vis, dar sâmbătă noapte veți vedea un nou campion. Acum presiunea nu este pe umerii mei, nu eu sunt campionul ci Badou Jack, de aceea cred presiunea va fi pe el, a spus Bute.

El a arătat că Badou Jack este un boxer bun, care are un trecut impresionant la amatori, în prezent fiind campion, însă a menționat că acesta nu are nimic special.

Boxează bine, dar nu excepțional. Eu am mai multă experiență, am viteză mai mare și gardă inversă. Cred că avantajul este de partea mea, a spus Bute.

El a afirmat că nu s-a gândit la retragerea din activitatea competițională, dar a avut trei ani în care s-a confruntat cu unele obstacole fizice și psihice. Acum am revenit și vreau să-i iau centura lui Badou Jack. Sunt mai agresiv ca niciodată și va fi un meci spectaculos. Sunt aici ca să-l opresc pe Badou Jack, a spus pugilistul român.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel