BUGETUL pe 2019, AMÂNAT. Avizele CSAT lipsesc! SRS: Miza lui Iohannis

Klaus Iohannis
Klaus Iohannis

Adoptarea bugetului pe 2019 se amână, în lipsa avizelor CSAT.  

Adoptarea Legii bugetului pe 2019 a fost amânată. Anunțul a fost făcut de către Eugen Teodorovici. Ministrul de Finanțe dă asigurări cu privire la bugetul pe 2019 și precizează că România se va încadra în deficitul asumat. 

Miza lui Iohannis


”E grav când un buget nu e adoptat cu o lună înainte de începutul exercițiului bugetar. O serie de lucruri nu se vor întâmpla, probabil legat și de creșterile salariale. Președintele Klaus Iohannis lucrează într-o logică electorală, are foarte mult de câștigat, s-a detașat drept liderul Opoziției, l-a dat la o parte pe Cioloș, pentru că există riscul de a împărți prea mult electorat de dreapta dacă Cioloș va candida la prezidențiale, aceasta este miza lui Klaus Iohannis, dar și miza de a plăti Guvernului.” a spus Sorin Roșca Stănescu, la România TV. El a subliniat că e un aviz consultativ pe care trebuie să-l dea CSAT, dar, cu toate acestea trebuie dat un aviz. 

Călin Popescu Tăriceanu anunțase că există un impas la CSAT pe acest subiect al Legii Bugetului pe 2019. Președintele Klaus Iohannis a suspendat ședința CSM și a stabilit ca-n 19 decembrie să aibă loc o nouă ședință CSAT. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel