Bravo, ai stil Celebrities. Andreea Tonciu s-a bătut violent cu Maria Ilioiu: "Am chemat poliția. Mi-a băgat mâna-n păr, am rupt-o pe genunchi, a fost ca-n filme"

Dan Carp / 09 feb 2020 / 08:34 Salveaza PDF Comentarii

Maria Ilioiu a fost prima concurentă eliminată de la emisiunea "Bravo, ai stil Celebrities". Aceasta spune că s-a bătut violent în culise cu Andreea Tonciu. 

"A fost o bătaie ca în filme între mine și Andreea Tonciu. Da, mă bucur că am ciufulit-o cum trebuie. Am rupt-o pe genunchi, cum nu se aștepta nimeni. Uite că am rupt-o, pentru că și-a permis să vină să mă atace mișelește pe la spate. A venit și mi-a băgat mâna-n păr și a început să mă tragă. În acel moment n-am făcut decât să o iau și să o jumulesc ca pe o găină adevărată. Uite așa i-am făcut: Tonciuuu! Uite așa o jumuleam ca pe o găină și-i dădeam 'poc, poc!'. Nu favorizez bătaia, dar în momentul în care o amețită de-asta, o vai mama ei, vine și își pune mâna în păr, o rupi pe genunchi, așa trebuie să procedezi. Așa a stat treaba, oameni buni. Cum e posibil ca acest 'cap de bețișor' să-și permită să-și pună mâinile în părul meu? Tonciu și-a permis să mă facă pe mine prostituată. Am chemat și poliția imediat după bătaie," a spus Maria Ilioiu într-un videoclip postat recent pe Youtube. 

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2020 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.23