Botoşani: Anchete dispuse de Inspectoratul Şcolar şi de Poliţie în cazul unui elev care ar fi fost agresat de învăţătoare

Un cadru didactic de la Liceul 'Demostene Botez' din comuna Truşeşti este cercetat disciplinar, după ce la adresa sa au fost lansate acuzaţii cu privire la agresarea unui elev, a declarat, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Şcolar Judeţean (IŞJ) Botoşani, Ciprian Manolache.

Potrivit acestuia, la nivelul instituţiei de învăţământ a fost constituită deja o comisie de disciplină, care va investiga acuzaţiile pe care mama unui copil din clasa pregătitoare le aduce învăţătoarei. 'Deja a fost constituită Comisia de disciplină care a şi început investigaţiile la nivelul şcolii. În cel mai scurt timp după finalizarea investigaţiilor, rezultatele ne vor fi comunicate şi nouă, pentru a se vedea dacă se impun sau nu sancţiuni faţă de cadrul didactic', a afirmat Manolache.

Mama elevului a postat pe Facebook un filmuleţ cu copilul care prezintă vânătăi pe spate, susţinând că acestea au fost produse de învăţătoare. Poliţia s-a sesizat, la rândul său, în acest caz, declanşând o anchetă. 'Se fac verificări pentru stabilirea situaţiei de fapt, în vederea dispunerii măsurilor legale', a precizat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Botoşani, Maria Carp. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel