Blaga, despre EBa. Nu întâmplător vorbim de cei şapte ani de-acasă

Atacurile mezinei președintelui Traian Băsescu la adresa candidaților PDL pentru alegerile europarlamentare nu au rămas fără răspuns. Liderul PDL, Vasile Blaga, califică drept „suburbane" atacurile Elenei Băsescu împotriva Monicăi Macovei şi a lui Teodor Stolojan.

„Sunt atacuri suburbane, în aceeaşi linie ca şi ale lui Ponta şi ale PSD-ului. Despre activitatea doamnei Macovei, a domnului Stolojan, a domnului Marie Jean Marinescu şi a celorlalţi colegi europarlamentari ai PDL avem ce vorbi, pentru că au demonstrat că sunt cei mai buni reprezentanţi ai României în Parlamentul European. În rest, lăsaţi-i în plata Domnului, lăsaţi-o pe d-na Elena Băsescu acolo unde e, nu mă interesează!", a declarat pentru gandul.info liderul PDL.

Întrebat unde crede că mezina preşedintelui a învăţat să se comporte astfel, la partid, ori în familie, Blaga a adăugat: „Toţi învăţăm cum să ne comportăm în primul rând acasă, şi dumneavoastră, şi eu, toţi, nu întâmplător vorbim de cei şapte ani de-acasă, alte referiri nu mai fac."

În ceea ce priveşte o eventuală colaborare, după europarlamentare, cu noul partid prezidenţial pentru unificarea dreptei, liderul PDL s-a declarat mai mult decât sceptic: „Foarte greu, foarte greu, dacă nu chiar imposibil. Pentru că ne va fi foarte greu să stăm la masă cu oameni care până ieri au fost lângă noi şi de astăzi cu toate forţele ne înjură. Au pe cine ataca, să atace guvernul USL, USD! Dar eu cred că tocmai asta îşi doresc, să sprijine guvernul USD."

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel