Bianca Drăguşanu, situație neașteptată. Cum a fost surprinsă - FOTO

Bianca Drăgușanu a dat maşinile de lux pe un mijloc de transport ciudat.

Vedetele din Asia Express, reality-show ce revine la Antena 1 duminică, 10 februarie, de la ora 20.00, au renunţat la orice fel de pretenţii şi au acceptat să circule cu orice le-a ieşit în cale, numai pentru a ajunge la destinaţie. Cursa de pe Drumul Elefantului a fost mult mai complicată decât se aşteptau, iar surprizele au fost pe măsură. Aşa a ajuns Bianca Drăguşanu să meargă într-o remorcă plină cu nuci de cocos sau prin ploaie, într-o remorcă descoperită.

"Ultima oară am mers cu un Bentley", declara ea în timp ce îşi căuta un loc printre nucile de cocos. Jojo şi Paul Ipate s-au confruntat şi ei cu o situaţie mai puţin obişnuită, atunci când au descoperit că maşina care a acceptat să îi ducă era plină cu condamnaţi, care aveau cătuşele la mâini. Transportul în comun din Sri Lanka şi India a fost deseori folosit de vedetele din Asia Express, chiar daca condiţiile în care se circulă sunt departe de standardele lor: aglomeraţie de neimaginat, fără aer condiţionat, într-o căldură infernală.

Vezi și: Dietă Mihaela Borcea. Slăbești până la 20 de kilograme

Vezi și: Matteo Politi a încercat să fugă din țară. Prins de Poliția de Frontieră, era o ALERTĂ pe numele lui

"Am mers cu o maşinã de tuns iarbă"

Autostopul în Sri Lanka şi India s-a dovedit a fi o sarcină foarte dificilă, cu care toate cele 9 perechi de vedete au trebuit să se confrunte. Să găseşti o masină care să fie dispusă să te ia fără niciun ban, a fost fără doar şi poate una dintre cele mai complicate misiuni. "La un moment dat am mers cu o maşinã de tuns iarbă. Chiar dacă sună ciudat, când eşti în cursă, te foloseşti de orice mijloc de transport ca să înaintezi fie şi câteva sute de metri. Toată nebunia asta e parte din frumuseţea concursului", povesteşte Şerban Copoţ. "Am mers la un moment dat cu o camionetă un fel de tuk-tuk mai mare. Stăteam chiar pe margine şi la fiecare groapă sau denivelare existau mari şanse să cădem", au povestit Ruby și iubitul ei, Robert.

Vezi și: Matthew Mode, medic fals. Ce scrie pe diploma "chirurgului"

Asia Express, cel mai dur reality show al momentului, revine la Antena 1 duminică, 10 februarie, de la ora 20.00. Noul sezon va avea trei zile de difuzare, duminică, luni şi marţi şi va aduce schimbări şi în structura competiției. Nouă perechi de vedete se aventurează prin Sri Lanka şi India într-o călătorie unică, în care trebuie să se descurce cu un dolar pe zi, să îşi găsească singuri mâncare, cazare şi transport. Lupta se dă pentru premiul de 30.000 de Euro şi pentru mândria de a avea în "portofoliu" o asemenea performanţă la nivel personal.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel