Matteo Politi a încercat să fugă din țară. Prins de Poliția de Frontieră, era o ALERTĂ pe numele lui

Matteo Politi, care în România folosea numele Matthew Mode, a încercat să fugă din țară. 

Matteo Politi, bărbatul care profesa în România ca medic, deși ar avea doar opt clase, a încercat să plece din România. El a fost depistat de Poliția de Frontieră într-un tren cu destinația Budapesta. Ar fi fost însoțit de un bărbat. 

Iată anunțul Poliției de Frontieră: 

În data de 06.02.2019, ora 06.11, la Punctul de Trecere a Frontierei Curtici (feroviar), I.T.P.F. Oradea, s-a prezentat pentru a ieşi din ţară, călătorind ca pasager într-un tren Inter Regio, pe relaţia București – Budapesta, numitul M. P., în vârstă de 38 de ani, care la controlul de frontieră s-a legitimat cu un paşaport italian.

În momentul efectuării verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că pe numele persoanei era emisă o alertă, având ca obiect punerea in aplicare a unui mandat de aducere emis de către autorităţile române, persoana în cauză fiind cercetată într-un dosar de înșelăciune.

Cetățeanul italian urmează a fi predat în cursul zilei unei echipe operative din cadrul Poliţiei Române, în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

Matthew Mode sau Matteo Politi urmează să fie adus în București la audieri. 

”Am primit multe telefoane de la presă și aș prefera să nu spun unde mă aflu acum. Vreau să vă spun că nu fug, nu am nimic de ascuns spunea Matteo Politi, marți seară, în emisiunea lui Capatos. 

Se pare că totuși a încercat să fugă. Italianul s-a arătat deranjat că i se spune ”medicul fals” și susține că va prezenta toate dovezile. 

În Italia, a primit o pedeapsă de un an cu suspendare când a fost descoperit făcând același lucru ca-n România, adică operații estetice. Acolo, folosea numele unui medic. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel