Dietă Mihaela Borcea. Slăbești până la 20 de kilograme

Siluetă
Siluetă

Dietă Mihaela Borcea. Slăbești până la 20 de kilograme. Această dieta este cea care i-a adus succesul și Mihaelei Borcea, la un moment dat. Atunci, vedeta a slăbit spectaculos.

Dietă Mihaela Borcea. "Dieta pe care eu am adus-o în România, are un principiu de fucţionare pe cat de simplu, pe atât de eficient: pe de o parte se elimină aproape în întregime zaharurile şi grăsimile, iar pe de altă parte sunt furnizate proteine pure pentru a împiedica organismul să reduca metabolismul de bază care are drept consecinţă pierderea de masă musculară", povestea Mihaela Borcea pentru Libertatea. 

Dietă Mihaela Borcea. Dieta poate fi ținută trei, șase sau 40 de zile, după cum urmează:

Dietă Mihaela Borcea. Dieta de 3 zile este folosită de către persoanele care au avut un eveniment sau o masă exagerată. Este special creată pentru a elimina apa din organism şi pentru a nu ne îngrăşa.

Vezi și: Bianca Drăguşanu, situație neașteptată. Cum a fost surprinsă - FOTO

Dietă Mihaela Borcea. Dieta de 6 zile este folosită pentru a elimina apa din organism şi pentru a slăbi câteva kilograme (2-4 kg) într-un timp foarte scurt. Se poate folosi înainte de un eveniment important..

Dietă Mihaela Borcea. Dieta de 40 de zile se adresează persoanelor supraponderale, care necesită eliminarea unui surplus de grăsime, între 5 şi 20 kg. Dieta este alcătuită din doua faze: faza intensivă şi faza stabilizatoare. Fiecare fază durează 20 de zile şi pentru fiecare se construieşte un regim alimentar zilnic care să conţină alimentele preferate de către pacient. Aceasta dietă se eliberează de către medic, numai în baza unor analize de sange.

"Efectul yo-yo nu apare"


Dietă Mihaela Borcea. "După ce terminăm această dietă, efectul yo-yo nu apare; nu creştem din nou în greutate, pielea nu devine flască, tocmai datorită faptului că această dietă acţionează doar asupra grăsimilor nu şi asupra masei musculare" mai spune Mihaela, care a ţinut această dietă pentru a scăpa de metalele grele din organism ţinând cura de detoxifoiere", a mai spunea Mihaela Borcea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel