Bellu şi Bitang, reacție după dezvăluirile Mariei Olaru: Mă întristează

Maria Olaru, fosta gimnastă și campioană olimpică, a scos la lumină, în urma unei cărți publicarte recent, clipele grele  de la antrenamente şi a vorbit despre un sistem extrem de dur. Foștii antrenori ai gimnastei, Mariana Bitang şi Octavian Bellu, au intrat direct la WOWbiz şi au comentat pasajele cărţii.

"Mă întristează ceea ce aud. Chiar dacă a scris şi de bine, aşa se întâmplă la noi, presa scoate în evidenţă numai ce poate să şocheze. Am văzut că Maria şi-a ţinut un jurnal în care şi-a notat anumite lucruri. Ştiam că există în obiceiul gimnastelor să ţină un astfel de jurnal, dar chiar după atâtea vreme, un jurnal scris de un copil la 12 ani reprezintă viziunea pe care o avea despre viaţa de gimnastă la vârstă respectivă. Eu nu o să întru în polemică cu Maria Olaru. Am muncit împreună şi rezultatele s-au văzut. Şi eu şi Maria suntem produsul unui sistem cu lumini şi umbre. Eu nu-mi aduc aminte în 1994 să fi avut o ieşire violentă", a spus Bellu.

[citeste si]

"Este o formulă de marketing care costă foarte mult imaginea gimnasticii româneşti. Maria Olaru dă într-un sistem care şi aşa traversează momente destul de critice. M-au sunat foste colege de-ale ei. Întreb şi eu retoric când trăirile ei erau cele reale. Am în faţă un mail pe care mi l-a trimis în anul 2002 în care abandonase deja activitatea de performanţă de 2 ani. Ea nu a fost singură în sala. Mai sunt şi colege de-ale ei şi au şi ele un punct de vedere. Îi sugerez să mai scrie o carte în care să scrie comentariile ei şi injuriile la adresa antrenorilor care au determinat anumite reacţii", a completat Mariana Bitang.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel