Bayern - Chelsea 7-6 în Supercupa Europei. Guardiola îl bate pe Mourinho

Bayern Chelsea
Bayern Chelsea

Bayern Munchen a învins-o, vineri noapte, pe Chelsea Londra în Supercupa Europei, după 1-1 în timpul regulamentar, 2-2 după reprizele de prelungiri și 7-6 în urma penalty-urilor.

Chelsea a început mai bine partida, iar Torres a deschis scorul în minutul opt, în urma unui contraatac purtat de Hazard și Schurrle. Bayern a preluat inițiativa, însă londonezii au intrat în avantaj la cabine.

La două minute după reluare, Ribery a egalat cu un șut din afara careului. Cu cinci minute înainte de final, Ramires îl faultează dur pe Gotze, primește al doilea galben și este eliminat. După 90 de minute s-a terminat 1-1, astfel că s-a ajuns la cele două reprize de prelungiri. Chelsea a furat din nou startul, Hazard marcând pentru 2-1 în minutul 93. Bayern a profitat de omul în plus și a dominat copios restul meciului, doar intervențiile incrdibile ale lui Cech făcând ca englezii să-și păstreze avantajul pănâ în minutul 121, când Javi Martinez s-a trezit singur cu mingea la câțiva metri de poartă și a făcut 2-2, îndeplinind o simplă formalitate.

La penalty-uri, Bayern a marcat prin Alaba, Kroos, Lahm, Ribery și Shaquiri. De partea cealaltă, pentru Chelsea au înscris David Luiz, Oscar, Lampard, Cole, în timp ce Lukaku a ratat lovitura decisivă.

Echipele de start:

Bayern: Neuer - Lahm, Boateng, Dante, Alaba - Rafinha - Robben, Muller, Kroos, Ribery - Mandzukici. Rezerve: Starke, Van Buyten, Contento, Javi Martinez, Shaqiri, Gotze, Pizarro. Antrenor: Pep Guardiola.

Chelsea: Cech - Ivanovici, David Luiz, Cahill, A. Cole - Ramires, Lampard - Schurrle, Oscar, Hazard - Torres. Rezerve: Schwarzer, Terry, Azpilicueta, Essien, Mikel, Mata, Lukaku. Antrenor: Jose Mourinho.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel