Basescu si lovitura de stat

Ajuns la o cota de 9 la suta de incredere a populatiei, cu tara agitata de demonstratii, cu economia la pamant, fara scoli, fara spitale, cu trenuri care sar de pe sine si sosele care se rup sub greutatea autobuzelor, presedintele Basescu a gasit solutia salvatoare de a-si conserva puterea : lovitura de stat. Traian Basescu pretinde ca mogulii si liderii opozitiei incearca, cu ticalosie, alungarea sa de la putere. Tragaciul ar fi fost mitingul politistilor care a condus la caderea celui mai popular ministru PD-L Vasile Blaga. Incepand cu Emil Boc, toti oamenii presedintelui, cati au mai ramas, urla despre complotul menit sa destabilizeze tara si pe mult-iubitul presedinte.

Teza cu lovitura de stat nu este utilizata pentru prima data de presedintele Basescu. Dupa primul tur al alegerilor prezindentiale din 2004, cand Adrian Nastase conducea cu 10 puncte, Traian Basescu a denuntat fraudarea masiva a alegerilor dupa modelul din Ucraina unde incepuse deja revolutia portocalie. Atunci a existat un risc major, acela ca Romania sa nu mai fie admisa in Uniunea Europeana. Si astazi exista un risc major: investitiile straine, putine cate sunt, nu vor mai veni intr-o tara unde oficiali ai Guvernului pronunta cuvintele “lovitura de stat”.

Dl. Basescu a mintit in 2004 si a castigat alegerile. Minte si acum, in 2010, sperand sa iasa astfel din criza politica. Daca in goana dupa putere dl. Basescu iese victorios chiar daca victima colaterala este Romania, el nu va avea nici o ezitare in a-si asuma constient riscul.

La urma urmei, o lovitura de stat se da totusi in Romania de astazi chiar de catre presedintele Basescu. Scopul intregii tevaturi este inchiderea celor doua televiziuni de stiri, singurele care mai prezinta realitatile din tara si compromiterea celor doi lideri ai Opozitiei, Crin Antonescu si Victor Ponta. Dl. Basescu ar putea reusi in demersul sau asa cum s-a mai intamplat si in alte dati. Doar ca sansele sunt acum mai mici: insusi dl. Basescu este infricosat de catastrofa in care a adus tara si de ceea ce pot face romanii la furie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel