Urmărește emisiunea live


Autostrada spre mare, blocată. Ce se întâmplă

Diferența de temperatură dintre sol și valurile de aer au condus la formarea unei adevărate perdele, care reduce vizibilitatea.

Probleme pentru cei care merg spre litoralul românesc. Traficul rutier se desfăşoară îngreunat, luni dimineaţa, din cauza ceţii, pe autostrada A2 Bucureşti - Constanţa şi pe A4 Ovidiu - Agigea, informează un comunicat al Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române, preluat de Agerpres. În plus, Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere a anunțat că autovehiculele cu masa peste 8.5 tone nu pot să circule pe A2 în zilele de 30 aprilie și 1 mai.

[citeste si]

Autostrada Soarelui, în ceață

Potrivit sursei citate, sunt două porțiuni pe care se merge mai greu pe ceea ce oamenii cunosc drept Autostrada Soarelui. Adică pe A2 Bucureşti - Constanţa, între kilometrii 144 şi 212, şi pe A4 Ovidiu - Agigea. Aici, circulaţia rutieră se desfăşoară îngreunat, din cauza ceţii care a redus vizibilitatea între 50 şi 100 de metri. 
Pentru a preveni producerea evenimentelor nedorite, conducătorii auto sunt sfătuiţi să adapteze viteza de deplasare la condiţiile meteo-rutiere, să mărească distanţa de siguranţă faţă de vehiculele dinainte şi să nu bruscheze comenzile maşinii, se mai arată în comunicat. Este clar că șoferii trebuie să fie atenți, să nu apese pedala de accelerație și nici să nu frâneze brusc.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel