Urmărește emisiunea live


Asia Express, 4 octombrie, cine a luat IMUNITATEA. TENSIUNI și cuvinte dure: Aveți milă de niște proști / E mai bine dacă MURIȚI

Foto: Instagram Asia Express
Foto: Instagram Asia Express

O nouă ediție Asia Express are loc pe 4 octombrie, începând cu ora 20:30.

Luni seara se dă jocul pentru prima imunitate.

Lidia Buble a EXPLODAT. Artista, TAXATĂ din cauza Asia Express: Încetați o dată pentru totdeauna!

UPDATE 13: Irina Fodor a dat stop cursă, iar restul echipelor au fost puse să-și caute cazare.

UPDATE 12: Echipele au ajuns la Irina Fodor din nou. 

Eliza și Cosmin Natanticu au ajuns primii la Irina.

Pe locul doi au ajuns Lidia și Estera Buble.

Cele două echipe participă la jocul pentru amuletă și au avut parte de cazare și relaxare pe un vas, în largul mării.

"Ne-am bucurat tare mult că am reușit să ne calificăm chiar și pe locul 2 la Jocul pentru Amuletă. Important era pentru noi faptul că eram acolo", a spus Lidia Buble.

UPDATE 11: Echipele au fost puse să caute în 2 amfiteatre sacii cu numele lor.

În saci, erau cadouri pentru niște copii din satul apropiat. Echipele au fost puse să împacheteze cadourile, să ia niște nuiele și în funcție de fotografiile pe care le-au primit în saci, să lase cadourile în papucii copiilor, precum Moș Nicolae. 

 

UPDATE 10: Cosmin și Eliza Natanticu au ajuns în mașina unui român

La autostop, Cosmin și Elizei Natanticu au dat peste un șofer român.

Cei doi soți au dat de un român care le-a spus că îi duce până la destinația în care trebuie să ajungă și îi atșteaptă pentru a-i aduce înapoi, după proba pe care o au de făcut. Domnul David este din Bucureștii Noi și se află în vacanță în Turcia alături de familia lui.

"Ce ciudat mi se pare să fiu la ocazie și să vorbesc în română", a spus Cosmin Natanticu.

La scurt timp după ce au plecat spre următoarea misiune, Eliza și soțul ei s-au întâlnit pe drum cu Lidia Buble și sora ei, care au rămas surprinse de faptul că șoferul celor doi vorbeau limba română.

"Vai, ce tare. Ce noroc aveți", le-a spus Lidia Buble.

"L-am furat de la soție și merge cu noi în cursă", a mai adăugat Cosmin Natanticu.

UPDATE 9: Cuza și Emi au sărit cu parapanta.

În timp ce Cuza a fost curajos și a vrut să-și învingă teama de înălțime, lui Emi i s-a făcut rău, așa că aventura lui s-a terminat rapid.

UPDATE 8: "Suntem tot în Laguna Turcoaz, probabil culoarea turcoaz vine de la Turcia pentru că marea din spatele nostru această culoare o are. (...) Jocul nu o să-l organizez departe de marea asta. Eu zic că merită să luptați ca să ajungeți astăzi la joc. În primul rând o să ne distrăm, iar în al doilea rând cred că o să aveți cazare. La joc de data asta se vor califica primele două perechi ajunse la mine. O să mai aveți de făcut o misiune până să vă calificați la Jocul pentru Amuletă. Trebuie să desfaceți rucsacele ca să puteți pleca în cursă", a spus Irina Fodor.

UPDATE 7: Irina Fodor a anunțat ordinea și echipa imună.

1. Cuza și Emi

2. Eliza și Natanticu

3. Lidia și Estera Buble

4. Mihai și Elwira Petre

5. Adriana Trandafir și Maria Speranța

6. Connect-R și Shift

7. Patritzia și Franci

8. Zarug și Lorelei

 

UPDATE 6: Zarug a chemat medicii de urgență, pentru că i s-a făcut din nou rău. 

"N-ați vrea să aveți milă de niște proști și să ne duceți la plajă pentru un concurs? Vă rugăm! E o emisiune TV. Dacă nu ne ajutați va trebui să mergem pe jos și să murim pe drum. O să ne aveți pe conștiință", a zis concurentul.

Zarug, momente de PANICĂ la Asia Espress. Dezvăluiri după competiție: E greu să mă văd așa pe sticlă!

"Cred că pentru emisiune e mai bine dacă muriți", a fost replica unui localnic.

"Începuseră să îmi țiuie urechile, să amețesc, să simt că nu pot respira și bineînțeles că toate semnele astea din familie știu că nu sunt bune deloc, fapt pentru care am pus mâna pe telefonul de urgență și am chemat un doctor. Am o urgență, vreau doctorul! Mi se învârte capul!", a zis concurentul.

Acesta a primit îngrijiri medicale și se pare că starea lui de rău a fost cauzată de o tensiune arterială ridicată.

UPDATE 5: Primele echipe au ajuns la Irina Fodor, dar ordinea a rămas pentru moment secretă.

UPDATE 4: Concurenții au suflat în fluiere în formă de pasăre și s-au ghidat după sunetul lor pentru a lua alte indicii către drumul spre Irina Fodor.

Cei mai surprinși de probă au fost Cuza și Emi, care s-au numărat printre primele echipe ce au reușit să găsească drumul cel bun spre Biserică. La destinație au fost așteptați de o doamnă și de mai multe fluiere în formă de pasăre.

"Aveam un fluier în formă de păsărică, cu apă. Trebuia să suflăm în coada păsăricii pentru a ne ghida, iar pe baza cântecului ne răsăpundeau alte păsărici. Deci o misiune numai cu păsărici. Mă iau după sunete", a spus Cuza.

"Noi mergeam printre ruine și erau mai multe drumuri. Era un fel de labirint așa", a spus Eliza Natanticu.

"Eu am vrut să renunț, îmi era și rău. Nu mai puteam", a spus Connect-R.

UPDATE 3: Cele opt echipe au avut de trecut o probă care le-a pus răbdarea la încercare.

Vedetele au ajuns în Kayakoy, acolo unde au avut de descifrat un mesaj în limba greacă.

UPDATE 2: Cuza și Emi s-au certat de la primele minute ale dimineții.

Cuza s-a enervat atunci când colegul său de echipă a vrut să îi arate un truc în materie de băut apă doar că, în câteva secunde, situația a scăpat complet de sub control și cei doi au început să-ți arunce cuvinte dure.

"De ce îmi arăți mie chestiile astea, ca să mă ții pe loc, în loc să stau la stradă?! Îmi arăți tu mie cum bei tu apă! Ai 30 de ani! Ești nebun la cap? Ca idee, mereu ești lent pe fazele astea", a spus Cuza, supărat.

"Dacă mă iei așa de la prima oră o să jucăm într-unu", a spus Emi.

"Da, stai după mine și mă duc eu mai departe", i-a zis Cuza.

"Nu stau după tine, tu stai după mine", a continuat Emi.

"Ne-am certat pe nimic, clar! Ideea e că eu dimineața am super multă energie și Emi e fix invers. Emi dimineața nu are energie. Mai sunt și momente în care se strică o prietenie de 15 ani într-o relație defectuoasă de 2 luni. Ce ne facem? Mai bine nu", a concluzionat Cuza.

UPDATE 1: Irina Fodor le-a dat start joc celor 8 echipe. 

Irina Fodor i-a anunțat unde este următorul punct de întâlnire și, fără să mai stea pe gânduri, echipele și-au luat bagajele și au pornit la drum. Primul pas... autostopul, cea mai grea provocare a show-lui.

Ce s-a întâmplat în ediția de duminica, 3 octombrie

 

Duminica seara, Lidia și Estera Buble, Connect-R și Shift, Cosmin și Eliza Natanticu, Adriana Trandafir și Maria Speranța sunt cele patru echipe care s-au calificat la Jocul pentru Amuletă și au intrat la prima probă.

Cele patru echipe care au intrat în Cursa de Amuletă au avut de parcurs un drum lung, iar surpriza a fost și mai mare când au aflat ce trebuie să facă la prima probă. Aceștia au fost nevoiți să scoată găleți de apă din râu și să umple recipentul care le aparține, însă lucrurile nu sunt așa de ușoare pe cât par.

Mai mult decât atât, concurenții au fost nevoiți să meargă cu barcă pe malul celălalt și să găseasc 55 de "ouă" de broaște țestoase. Cuplurile au rămas cu gura căscată când au aflat cât de dificilă este această misiune, însă partea bună este că s-au aliat și au format o echipă de 4 persoane.

Echipa roșie a fost cea care a terminat prima fază a Jocului de Amuletă, iar din aliați vor deveni adversari. Connect-R & Shift și Lidia & Estera Buble sunt cuplurile care continuă lupta pentru amuletă.

Cele două echipe rămase în cursă nu au stat prea mult pe gânduri și au plecat pentru a căuta "ouăle" de broască țestoasă. Acestea au primit o hartă care le indică clar locurile în care se află "ouăle".

Concurenții s-au urcat imediat în barcă și au pornit spre malul celălalt pentru a face rost de ceea ce aveau nevoie. Vâslitul le-a dat și de data aceasta bătăi de cap participanților, care nu au știut cum să manevreze barca.

"Orice bărbat știe să vâslească, dar la Asia Express vâslitul devine o problemă de matematică foarte complicată.", a spus Shift cu zâmbetul pe buze.

"Îmi place să câștig. Cele mai fericite", a mai spus artista.

"Ne ofticăm că nu reușim să luam amuletele astea, dar nu e timpul pierdut. Asta este! Slavă Domnului că nu a fost Mihai Petre la a doua amuletă", a spus Connect-R, completat după de Shift.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel