Zarug, dezvăluiri, momente de PANICĂ la Asia Express: E greu să mă văd așa pe sticlă! Mătur emoțiile negative sub covorul unei GLUME

Zarug, unul dintre concurenții Asia Express sezonul 4 a făcut dezvăluiri după difuzarea primelor 10 ediții.

Zarug este unul dintre cei mai îndrăgiți concurenți din sezonul 4 al emisiunii "Asia Express" de la Antena 1 și, alături de Lorelei, a trecut prin cele mai palpitante aventuri din emisiune cu un umor aparte. 

Zarug a făcut mai multe dezvăluiri complet neașteptate și extrem de sincere despre experiența sa în cadrul competiției.

În ediția 10 din sezonul 4 al emisiunii Asia Express, concurenții s-au întrecut pentru a mânca frigărui, apoi au fost nevoiți să convingă trecătorii de pe străzile din Kusadasi să consume respectivul preparat. Aventura a continuat cu un autostop plin de peripeții, o misiune de prins țipari și un joc de amuletă în care s-au întrecut patru echipe. Apoi, după o zi istovitoare, concurenții au fost nevoiți să își caute cazare.

Obosit până aproape de epuizare, atât fizic cât și psihic, sătul să implore după hrană și un loc de dormit, Zarug a cedat și a avut o reacție complet neașteptată. Fără pic de reținere, acesta a dat glas gândurilor sale și a dezvăluit tuturor cu ce se confruntă.

"Simt această oboseală și vreau să dorm un pic și poate mâine să fie altfel. Asta e ideea, că oricum când ești obosit nici creierul nu îți funcționează cum trebuie. Nu m-am mai simțit confortabil cu nimic, s-au adunat. Voiam să fiu lăsat în pace și atât (...). A fost o zi foarte grea și eu mi-am făcut-o mai grea. Am uitat de unde am venit, cine sunt și unde mă duc, a mărturisit Zarug, concurentul de la Asia Express sezonul 4.

Zarug a continuat dezvăluirile, pe Instagram, după difuzarea emisiunii

Zarug a făcut o postare pe pagina sa de Instagram în care a explicat faptul că a fost vorba despre o "cădere", un lucru greu de evitat uneori în Asia Express.

"E greu să mă văd așa pe sticlă. Sincer. Faza nașpa cu umorul e că m-am învățat să îmi mătur emoțiile negative sub covorul unei glume. În Asia, de multe ori e imposibil să nu clachezi și să nu vrei să pui capăt. Dar, până la urmă, căderile și ridicările fac parte din viață și din a fi om și ne culcăm cu speranța că poate mâine va fi un pic mai bine. Să ne vedem umani diseară din nou. #PUN.C.T.", a scris Zarug.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel