Apple. iPhone, varianta ”low cost”

Vânzările cunoscutei companii americane nu merg conform așteptărilor. Drept urmare, cei de la Apple vor să facă un iPhone la preț redus.

Vânzările de iPhone nu merg așa cum se așteptau cei de la Apple. Lansat ca vector de imagine, cu mari speranțe de a umple conturile cunoscutei companii americane, iPhone X este, mai degrabă, o dezamăgire. Cifrele arată că nu lucrurile nu se desfășoară la parametrii doriți, scrie Bloomberg. Drept urmare, Apple s-a mobilizat rapid. Va lansa un alt produs, care să compenseze.

[citeste si]

Ieftin și bun

Nu este o perioadă fericită pentru Apple. Au scăzut și vânzările la căști. La fel, în scădere sunt și veniturile din China, unde competitorii locali, în special, fac viață grea americanilor. Modelele iPhone 8 și iPhone X sunt considerate asemănătoare. Iubitorii de iPhone reproșează firmei că, de la moartea celebrului inventator Steve Jobs, nu au mai scos produse care să păstreze standardul impus de genialul om de afaceri. Acțiunile firmei au coborât cu patru procente în ultima lună.

Apple se repliază și va scoate pe piață un iPhone variantă low cost. Telefonul inteligent va avea parametrii iPhone X, dar va fi mult mai ieftin. Se estimează că iPhone low cost va spori vânzările Apple în domeniu cu 5% în fiecare an.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel