EXCLUSIV  ANM. Furtună devastatoare, răsturnare de situație. SONDAJ: FIREA-ROBU, rezultat neașteptat

O furtună a devastat nord-vestul României, duminică. În Timișoara, doi oameni au murit și peste 100 de persoane au fost rănite. Primarul Timișoarei, Nicolae Robu, s-a disculpat, afirmând că nu a avut informări de la ANM. Miercuri, a fost Cod Galben de furtună în București, la fel ca-n Timișoara. Gabriela Firea, primarul Capitalei, a luat măsuri preventive. 

Nicolae Robu și Gabriela Firea au procedat total diferit. În vreme ce Nicolae Robu nu a anunțat populația și nu a luat nicio măsură posibilă, Gabriela Firea a închis școlile, i-a anunțat pe cei care au panouri publicitare să le întărească sau să le dea jos, preventiv, pentru a nu răni oameni. Nu se știa dacă-n Capitală urma să avem un fenomen la fel ca-n Timișoara, dar se cunoaștea că ceea ce s-a întâmplat în Timișoara a luat prin surprindere chiar și meteorologii. Prin urmare, dacă în Timișoara au murit oameni, în București s-a manifestat o nemulțumire a majorității celor care au stat blocați în trafic, pentru că elevii și angajații au plecat la aceeași oră spre casă, ceea ce a generat, evident, un blocaj, asemenea celui care se produce dimineața. Precizăm că și în București a murit un om. El a fost lovit de copacul dintr-o curte vecină celei a surorii sale. 

DCNews a realizat un sondaj pentru a vedea, din perspectiva cititorilor noștri, cine a procedat corect dintre cei doi primari. 

Rezultatele sondajului vin cu o surpriză, pentru că 84,81% au votat că Gabriea Firea a acționat corect. În ceea ce-l privește pe Nicolae Robu, doar 15,17% au votat în favoarea acestuia. 

Astfel, rezultatele sondajului DCNews, în care au votat, o singură dată, toți cei care au intrat pe site-ul DCNews și au ales una dintre cele două variante, sunt contrare opiniilor de pe Internet. 

(w670)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel