EXCLUSIV  ANM. Furtună devastatoare, răsturnare de situație. SONDAJ: FIREA-ROBU, rezultat neașteptat

DCNews Team / 22 sep 2017 / 13:39 Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

O furtună a devastat nord-vestul României, duminică. În Timișoara, doi oameni au murit și peste 100 de persoane au fost rănite. Primarul Timișoarei, Nicolae Robu, s-a disculpat, afirmând că nu a avut informări de la ANM. Miercuri, a fost Cod Galben de furtună în București, la fel ca-n Timișoara. Gabriela Firea, primarul Capitalei, a luat măsuri preventive. 

Nicolae Robu și Gabriela Firea au procedat total diferit. În vreme ce Nicolae Robu nu a anunțat populația și nu a luat nicio măsură posibilă, Gabriela Firea a închis școlile, i-a anunțat pe cei care au panouri publicitare să le întărească sau să le dea jos, preventiv, pentru a nu răni oameni. Nu se știa dacă-n Capitală urma să avem un fenomen la fel ca-n Timișoara, dar se cunoaștea că ceea ce s-a întâmplat în Timișoara a luat prin surprindere chiar și meteorologii. Prin urmare, dacă în Timișoara au murit oameni, în București s-a manifestat o nemulțumire a majorității celor care au stat blocați în trafic, pentru că elevii și angajații au plecat la aceeași oră spre casă, ceea ce a generat, evident, un blocaj, asemenea celui care se produce dimineața. Precizăm că și în București a murit un om. El a fost lovit de copacul dintr-o curte vecină celei a surorii sale. 

DCNews a realizat un sondaj pentru a vedea, din perspectiva cititorilor noștri, cine a procedat corect dintre cei doi primari. 

Rezultatele sondajului vin cu o surpriză, pentru că 84,81% au votat că Gabriea Firea a acționat corect. În ceea ce-l privește pe Nicolae Robu, doar 15,17% au votat în favoarea acestuia. 

Astfel, rezultatele sondajului DCNews, în care au votat, o singură dată, toți cei care au intrat pe site-ul DCNews și au ales una dintre cele două variante, sunt contrare opiniilor de pe Internet. 

(w670)Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2018 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.23